ÜNİVERSİTE DENEY HAYVANLARI KURSU TAMAMLANDI

EĞİTİM 30.01.2017 - 17:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3985+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE DENEY HAYVANLARI KURSU TAMAMLANDI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi VI. Bilimsel Araştırmalarda Deney Hayvanları Kullanım Kursu Başarıyla Tamamlandı
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu ile Hayvan Deneyleri Üretim ve Deneysel Araştırma Laboratuvarı tarafından 13-22 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen “VI. Bilimsel Araştırmalarda Deney Hayvanları Kullanım Kursu” kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle tamamlandı. Kurs hakkında bilgiler veren Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurul Başkanı Prof.Dr. Özlem ÖZMEN, 37 kursiyerin katıldığı, 10 gün süren ve toplam 80 saat ders verilen kursa Üniversitemiz Öğretim elemanları ile yüksek lisans ve doktora öğrencilerini yanı sıra Manisa Celal Bayar ve Süleyman Demirel Üniversitelerinden de öğretim üye ve görevlilerinin katılımının gerçekleştiğini belirtti. Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen bu kurslara her geçen gün ilginin arttığını belirten Prof. Dr. Özlem ÖZMEN böylece Üniversiteler arası çalışma olanaklarının arttığını ve bu konudaki taleplerin karşılanmasına çalışıldığını bildirdi. Kursiyerlerden yoğun şekilde bilimsel çalışmalarını Üniversitemiz bünyesinde yapma yönünde istek alındığını da  ifade etti.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi VI. Bilimsel Araştırmalarda Deney Hayvanları Kullanım Kursu Başarıyla Tamamlandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu ile Hayvan Deneyleri Üretim ve Deneysel Araştırma Laboratuvarı tarafından 13-22 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen “VI. Bilimsel Araştırmalarda Deney Hayvanları Kullanım Kursu” kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle tamamlandı.

Kurs hakkında bilgiler veren Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurul Başkanı Prof.Dr. Özlem ÖZMEN, 37 kursiyerin katıldığı, 10 gün süren ve toplam 80 saat ders verilen kursa Üniversitemiz Öğretim elemanları ile yüksek lisans ve doktora öğrencilerini yanı sıra Manisa Celal Bayar ve Süleyman Demirel Üniversitelerinden de öğretim üye ve görevlilerinin katılımının gerçekleştiğini belirtti. Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen bu kurslara her geçen gün ilginin arttığını belirten Prof. Dr. Özlem ÖZMEN böylece Üniversiteler arası çalışma olanaklarının arttığını ve bu konudaki taleplerin karşılanmasına çalışıldığını bildirdi. Kursiyerlerden yoğun şekilde bilimsel çalışmalarını Üniversitemiz bünyesinde yapma yönünde istek alındığını da  ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.