ÜNİVERSİTE EĞİTİM ORDUSUNA 23 PROFESÖR DAHA KATILDI.

EĞİTİM 23.10.2019 - 11:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2393+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE EĞİTİM ORDUSUNA 23 PROFESÖR DAHA KATILDI.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Akademik yükselme ile profesörlük unvanı alan 23 Profesör düzenlenen törele binişlerini giydiler.
       Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi salonunda düzenlenen tören ile Akademisyen 23 Doçentlik unvanından Profesör unvanına yükselirken 33 Akademisyen Yardımcı Doçentlikten bir üst unvan olan Doçentlik unvanına kavuştu. 71 akademi personeli Dr. Öğretim üyesi olarak binişlerini Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz tarafından sırayla kendilerine binişlerini ve unvan beratlarını takdim etti. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin 92 olan Profesör unvanlı öğretim üyesi sayısı unvanlarında yükselin öğretim görevlileri ile birlikte 115 Profesör Öğretim üyesi sayısına yükselmiştir.    Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Adem Korkmaz, Törendeki konuşmasın da; Üniversitemizin gurur tablosunu tekrar yaşamak için bir aradayız. Son bir yıl içinde ise Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde Akademik yükselme almış akademik çalışmalarını tamamlayan 23 Profesör 33 doçent 71 Dr. Öğretim üyesi üniversitemizin akademik gücüne taze bir kan ve güç kattı. Ayrıca üniversitemizin çalışmalarında başarı gösteren güç veren üç personelimizi burada siz dostlarımızın önünde ödüllendirmeyi uygun gördüğümüzü belirtmek isterim. Üniversitemizde 951 akademik personel ve bin öğretim üyesinin bir şehri değiştirdiğini göreceğiz. Ayrıca üniversitemizin görünmeyen gücü olan idari çalışanlarımıza da buradan teşekkür ediyorum. Gece gündüz hizmetin sağlıklı yürümesi ve aksamaması için çaba göstermektedirler.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Akademik yükselme ile profesörlük unvanı alan 23 Profesör düzenlenen törele binişlerini giydiler.

       Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi salonunda düzenlenen tören ile Akademisyen 23 Doçentlik unvanından Profesör unvanına yükselirken 33 Akademisyen Yardımcı Doçentlikten bir üst unvan olan Doçentlik unvanına kavuştu. 71 akademi personeli Dr. Öğretim üyesi olarak binişlerini Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz tarafından sırayla kendilerine binişlerini ve unvan beratlarını takdim etti. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin 92 olan Profesör unvanlı öğretim üyesi sayısı unvanlarında yükselin öğretim görevlileri ile birlikte 115 Profesör Öğretim üyesi sayısına yükselmiştir.

   Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Adem Korkmaz, Törendeki konuşmasın da; Üniversitemizin gurur tablosunu tekrar yaşamak için bir aradayız. Son bir yıl içinde ise Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde Akademik yükselme almış akademik çalışmalarını tamamlayan 23 Profesör 33 doçent 71 Dr. Öğretim üyesi üniversitemizin akademik gücüne taze bir kan ve güç kattı. Ayrıca üniversitemizin çalışmalarında başarı gösteren güç veren üç personelimizi burada siz dostlarımızın önünde ödüllendirmeyi uygun gördüğümüzü belirtmek isterim.

Üniversitemizde 951 akademik personel ve bin öğretim üyesinin bir şehri değiştirdiğini göreceğiz. Ayrıca üniversitemizin görünmeyen gücü olan idari çalışanlarımıza da buradan teşekkür ediyorum. Gece gündüz hizmetin sağlıklı yürümesi ve aksamaması için çaba göstermektedirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.