ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İÇİN GENÇ OFİSİ AÇILACAK

SPOR 03.01.2020 - 16:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2952+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İÇİN GENÇ OFİSİ AÇILACAK

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında İstiklal Yerleşkesinde Genç Ofis açılması amacıyla protokol imzalandı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya tarafından imzalanan protokol töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Şimşek katıldı. Protokol kapsamında öğrenciler ile üniversite akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri süresince almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin artırılması ve desteklenmesi amacıyla üniversitenin İstiklal Yerleşkesinde göstereceği yerde genç ofis olarak belirlenen alanın genel amaçlı spor alanı olarak dönüştürülmesiyle birlikte hem üniversite öğrencilerinin hem de üniversite personelinin kullanımına açılacak.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında İstiklal Yerleşkesinde Genç Ofis açılması amacıyla protokol imzalandı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya tarafından imzalanan protokol töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Şimşek katıldı.

Protokol kapsamında öğrenciler ile üniversite akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri süresince almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin artırılması ve desteklenmesi amacıyla üniversitenin İstiklal Yerleşkesinde göstereceği yerde genç ofis olarak belirlenen alanın genel amaçlı spor alanı olarak dönüştürülmesiyle birlikte hem üniversite öğrencilerinin hem de üniversite personelinin kullanımına açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.