ÜNİVERSİTE İLE BELEDİYE ARASINDA YENİ PROTOKOL İMZALANDI

DİĞER 03.11.2020 - 11:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3318+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE İLE BELEDİYE ARASINDA YENİ PROTOKOL İMZALANDI

Yeni protokol Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Vet. Fak. Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner tarafından imzalandı.
Burdur Belediye Başkanlığı (Veteriner İşleri Müdürlüğü) ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (Veteriner Fakültesi ) arasında Sahipsiz Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve tedavileri konusunda imzalanmış olan protokol yenilendi. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. M. Çağrı Karakurum ve Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. A.Reha Ağaoğlu, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ettiler. Yeni protokol Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Vet. Fak. Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner tarafından imzalandı. Söz konusu protokol 26.10.2020 tarihinde sona eren önceki protokolün devamı niteliğinde olup iki yıl süreli olacak ve iki kurumun işbirliği ile Burdur merkezdeki sokak hayvanlarının popülasyonunun kontrol altına alınmasını, rehabilitasyonlarının gerçekleştirmesini ve acil durumlarda müdahale edilmesini içermektedir. Ziyarette işbirliğinin önemine değinilerek, bu protokol ile Burdur Şehir merkezindeki sahipsiz sokak hayvanlarının kısırlaştırma sayısında ciddi bir artışın amaçlandığı ve sokak hayvanlarına trafik kazası, yaralanma ve acil müdahale gerektiren hallerde 7/24 Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde müdahale edilebileceği hususları görüşüldü. Sokak hayvanlarının rehabilitesi için yapılan bu işbirliğinden dolayı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’a, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner’ e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Yeni protokol Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Vet. Fak. Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner tarafından imzalandı.

Burdur Belediye Başkanlığı (Veteriner İşleri Müdürlüğü) ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (Veteriner Fakültesi ) arasında Sahipsiz Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve tedavileri konusunda imzalanmış olan protokol yenilendi.

Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. M. Çağrı Karakurum ve Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. A.Reha Ağaoğlu, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ettiler.

Yeni protokol Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Vet. Fak. Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner tarafından imzalandı. Söz konusu protokol 26.10.2020 tarihinde sona eren önceki protokolün devamı niteliğinde olup iki yıl süreli olacak ve iki kurumun işbirliği ile Burdur merkezdeki sokak hayvanlarının popülasyonunun kontrol altına alınmasını, rehabilitasyonlarının gerçekleştirmesini ve acil durumlarda müdahale edilmesini içermektedir.

Ziyarette işbirliğinin önemine değinilerek, bu protokol ile Burdur Şehir merkezindeki sahipsiz sokak hayvanlarının kısırlaştırma sayısında ciddi bir artışın amaçlandığı ve sokak hayvanlarına trafik kazası, yaralanma ve acil müdahale gerektiren hallerde 7/24 Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde müdahale edilebileceği hususları görüşüldü.

Sokak hayvanlarının rehabilitesi için yapılan bu işbirliğinden dolayı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’a, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner’ e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.