ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ’NE TEŞVİK İÇİN BİSİKLET VERİLDİ

EĞİTİM 24.05.2016 - 20:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3331+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ’NE TEŞVİK İÇİN BİSİKLET VERİLDİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yeşilova İlçesinde bulunan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine bisiklet hediye edildi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi,  Yeşilova Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören 21 öğrenciye Kaymakam Nejdet Özdemir vatandaşların katkılarıyla alınan ve bütün öğrencilere bisiklet hediye edildi. Bisikletlerini alan öğrenciler meslek yüksek okulu içinde protokol üyeleri ile birlikte basın mensuplarına poz vererek kısa bir de okul içinde tur atarak gösteri yaptılar.   Burdur Yeşilova İlçe Kaymakamı Nejdet Özdemir, Meslek yüksek okulumuzda 21- öğrenci bulunmaktadır. Bunlardan sadece iki öğrencimiz kız geri kalan öğrencilerimiz ise erkek biz öğrencilerimizin konaklamasından günlük olarak üç öğün yemek ihtiyacı için gerekli titizliği gösteriyoruz. Bu sene sadece “Meslek Yüksek Okulumuz” eğitime ‘Pazarlama’ bölümü ile açıldı. Gelecek yıl ise öğrenci sayımız iki katına çıkacak buna karşılık giderek bölüm sayısı ve öğrenci sayımız artacaktır.   Yeşilova Meslek Yüksek Okulu “Pazarlama” bölümünde okuyan öğrenciler ise ilçeye okulumuz hayli uzaklıkta bu nedenle bizlere Kaymakamlığın verdiği destek ile verilen bisikletler aynı zamanda bir ulaşım aracımız olacak. Bisikletleri bizlere sağlayan başta Kaymakamlığımız olmak üzere bütün ilgililere teşekkür ediyoruz. Şu anda Yeşilova halkı bizleri seviyor bizlerde kendilerine minnettarız.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yeşilova İlçesinde bulunan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi,  Yeşilova Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören 21 öğrenciye Kaymakam Nejdet Özdemir vatandaşların katkılarıyla alınan ve bütün öğrencilere bisiklet hediye edildi. Bisikletlerini alan öğrenciler meslek yüksek okulu içinde protokol üyeleri ile birlikte basın mensuplarına poz vererek kısa bir de okul içinde tur atarak gösteri yaptılar.

 

Burdur Yeşilova İlçe Kaymakamı Nejdet Özdemir, Meslek yüksek okulumuzda 21- öğrenci bulunmaktadır. Bunlardan sadece iki öğrencimiz kız geri kalan öğrencilerimiz ise erkek biz öğrencilerimizin konaklamasından günlük olarak üç öğün yemek ihtiyacı için gerekli titizliği gösteriyoruz. Bu sene sadece “Meslek Yüksek Okulumuz” eğitime ‘Pazarlama’ bölümü ile açıldı. Gelecek yıl ise öğrenci sayımız iki katına çıkacak buna karşılık giderek bölüm sayısı ve öğrenci sayımız artacaktır.

 

Yeşilova Meslek Yüksek Okulu “Pazarlama” bölümünde okuyan öğrenciler ise ilçeye okulumuz hayli uzaklıkta bu nedenle bizlere Kaymakamlığın verdiği destek ile verilen bisikletler aynı zamanda bir ulaşım aracımız olacak. Bisikletleri bizlere sağlayan başta Kaymakamlığımız olmak üzere bütün ilgililere teşekkür ediyoruz. Şu anda Yeşilova halkı bizleri seviyor bizlerde kendilerine minnettarız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.