ÜNİVERSİTE ÖĞRENGİLERİ HUZUREVİ’NE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

YAŞAM 08.03.2016 - 17:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4701+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENGİLERİ HUZUREVİ’NE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetim kurulu ile fakülte temsilcileri Berberoğlu Vakfı Huzurevinde ikamet eden anneleri unutmadı.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde huzurevi sakinlerini ziyaret eden MAKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Ali YENİÇULHA, yönetim kurulu üyeleri ile fakülte temsilcileri huzurevinde yaşayan annelerin ellerini öperek yanlarında getirdikleri karanfilleri dağıttı. Huzurevinde kalan yaşlılardan çoğunluğu kadın yaşlıların oluşturduğu kalabalık Karşılarında üniversite öğrencilerini gören huzurevi sakinleri bu anlamlı ziyarettin kendilerini duygulandırdığını dile getirdi. Bu güne kadar öğrenci guruplarının kendilerini dile getiren huzurevi sakinleri olgun yaşta üniversite öğrencilerinin kendilerini çok önemli bir gün saydıkları kadına saygı anlamına gelen 8 Mart Dünya Kadınlar gününde böyle bir ziyaret düşünmeleri bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir diyerek duygularını dile getirdiler. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden onlarla yakından ilgilenen Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Ali YENİÇULHA, “huzurevinde yaşayanları kendi annemizin kendi babamızın yerine koyuyoruz. Biz onlarında evlatlarıyız. Bizler İstiklal Marşımızın büyük şairi Mehmet Akif Ersoy’un torunlarıyız ‘İstiklalden İstikbale’ düsturu ile onun gösterdiği yolda ilerleyip atalarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu. YENİÇULHA, “Öğrenci Konseyi olarak sık sık bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye de devam edeceklerini” dile getirdi  
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetim kurulu ile fakülte temsilcileri Berberoğlu Vakfı Huzurevinde ikamet eden anneleri unutmadı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde huzurevi sakinlerini ziyaret eden MAKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Ali YENİÇULHA, yönetim kurulu üyeleri ile fakülte temsilcileri huzurevinde yaşayan annelerin ellerini öperek yanlarında getirdikleri karanfilleri dağıttı.

Huzurevinde kalan yaşlılardan çoğunluğu kadın yaşlıların oluşturduğu kalabalık Karşılarında üniversite öğrencilerini gören huzurevi sakinleri bu anlamlı ziyarettin kendilerini duygulandırdığını dile getirdi. Bu güne kadar öğrenci guruplarının kendilerini dile getiren huzurevi sakinleri olgun yaşta üniversite öğrencilerinin kendilerini çok önemli bir gün saydıkları kadına saygı anlamına gelen 8 Mart Dünya Kadınlar gününde böyle bir ziyaret düşünmeleri bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir diyerek duygularını dile getirdiler.

Huzurevi sakinleri ile sohbet eden onlarla yakından ilgilenen Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Ali YENİÇULHA, “huzurevinde yaşayanları kendi annemizin kendi babamızın yerine koyuyoruz. Biz onlarında evlatlarıyız. Bizler İstiklal Marşımızın büyük şairi Mehmet Akif Ersoy’un torunlarıyız ‘İstiklalden İstikbale’ düsturu ile onun gösterdiği yolda ilerleyip atalarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YENİÇULHA, “Öğrenci Konseyi olarak sık sık bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye de devam edeceklerini” dile getirdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.