ÜNLÜ MAKE-UP ARTİST UĞUR ARSLAN BAŞARILARA DOYMUYOR

SANAT 09.09.2020 - 11:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4464+ kez okundu.
 

ÜNLÜ MAKE-UP ARTİST UĞUR ARSLAN BAŞARILARA DOYMUYOR

Uğur Arslan, İstanbul Altın Zirve ve Kariyer ödüllerin de yılın en iyi kozmetik markası ödülünü alıp başarısını ödül ile taçlandırdı.
Ünlü Make-Up Artist ve Stil Danışmanı Uğur Arslan, Kendi ismini taşıyan kozmetik markasının yüzü olarak Özge Ulusoy ile çalışan başarılı make-up artisti, geçtiğimiz günlerde düzenlenen,sanat ve iş dünyasının en başarılı isimlerini bir araya getiren İstanbul Altın Zirve ve Kariyer ödüllerinde,yılın en iyi kozmetik markası ödülünü alıp başarısını ödül ile taçlandırdı. Kozmetik ürünlerine yeni makyaj malzemelerini de ekleyen Arslan,başarılı adımlarıyla şimdiden kozmetik dünyasında bir numara olmaya aday.Başarılı make-up artist Uğur Arslan kozmetik markasına Amerika, Almanya, İngiltere, İtalya ve Arap ülkeleri olmak üzere birçok ülkeden bayilik teklifleri yağıyor.Markalaşma sürecini daha ağırdan ve piyasa koşullarına uygun şekilde hareket ederek yürüten Arslan, çok yakında alt yapıları tamamlandığında bir çok ülkede  bayiliği olacak şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.  
Uğur Arslan, İstanbul Altın Zirve ve Kariyer ödüllerin de yılın en iyi kozmetik markası ödülünü alıp başarısını ödül ile taçlandırdı.

Ünlü Make-Up Artist ve Stil Danışmanı Uğur Arslan,

Kendi ismini taşıyan kozmetik markasının yüzü olarak Özge Ulusoy ile çalışan başarılı make-up artisti, geçtiğimiz günlerde düzenlenen,sanat ve iş dünyasının en başarılı isimlerini bir araya getiren İstanbul Altın Zirve ve Kariyer ödüllerinde,yılın en iyi kozmetik markası ödülünü alıp başarısını ödül ile taçlandırdı. Kozmetik ürünlerine yeni makyaj malzemelerini de ekleyen Arslan,başarılı adımlarıyla şimdiden kozmetik dünyasında bir numara olmaya aday.Başarılı make-up artist Uğur Arslan kozmetik markasına Amerika, Almanya, İngiltere, İtalya ve Arap ülkeleri olmak üzere birçok ülkeden bayilik teklifleri yağıyor.Markalaşma sürecini daha ağırdan ve piyasa koşullarına uygun şekilde hareket ederek yürüten Arslan, çok yakında alt yapıları tamamlandığında bir çok ülkede  bayiliği olacak şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.