ÜNLÜ OYUNCUYA SAHNEDEN VEDA ETTİLER,

SANAT 06.10.2019 - 17:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3451+ kez okundu.
 

ÜNLÜ OYUNCUYA SAHNEDEN VEDA ETTİLER,

Tiyatro severler tarafından çok büyük bir ilgi gösterilen bu oyununun sonunda ise Bekir Aksoy; ''Bugün burda sizleri güldürürken aslında bizim içimiz bir yandan da kan ağlıyordu
Sam Bobrick tarafından yazılan, Ekin Tuncay Turan tarafından Türkçeye çevrilen ve Levent Tülek tarafından yönetmenliği yapılan; Bekir Aksoy ile birlikte Çiçek Dilligil, Mert Asutay gibi ve Yasemin Hadivent gibi usta isimlerin oynadığı ''Bavul'' isimli oyun geçtiğimiz gece Caddebostan Kültür Merkezi içerisinde yeni sezon için merhaba dedi. Tiyatro severler tarafından çok büyük bir ilgi gösterilen bu oyununun sonunda ise Bekir Aksoy; ''Bugün burda sizleri güldürürken aslında bizim içimiz bir yandan da kan ağlıyordu. Ustamız, büyük oyuncu Tarık Ünlüoğlu için bir dakikalık saygı duruşu rica ediyorum'' cümlesini kurduğunda salon içerisinde yer alan bütün izleyiciler alkışlarla ayağa kalkıp 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.  
Tiyatro severler tarafından çok büyük bir ilgi gösterilen bu oyununun sonunda ise Bekir Aksoy; ''Bugün burda sizleri güldürürken aslında bizim içimiz bir yandan da kan ağlıyordu

Sam Bobrick tarafından yazılan, Ekin Tuncay Turan tarafından Türkçeye çevrilen ve Levent Tülek tarafından yönetmenliği yapılan; Bekir Aksoy ile birlikte Çiçek Dilligil, Mert Asutay gibi ve Yasemin Hadivent gibi usta isimlerin oynadığı ''Bavul'' isimli oyun geçtiğimiz gece Caddebostan Kültür Merkezi içerisinde yeni sezon için merhaba dedi.

Tiyatro severler tarafından çok büyük bir ilgi gösterilen bu oyununun sonunda ise Bekir Aksoy; ''Bugün burda sizleri güldürürken aslında bizim içimiz bir yandan da kan ağlıyordu. Ustamız, büyük oyuncu Tarık Ünlüoğlu için bir dakikalık saygı duruşu rica ediyorum'' cümlesini kurduğunda salon içerisinde yer alan bütün izleyiciler alkışlarla ayağa kalkıp 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.