ÜNLÜ ŞAİR'DEN CUMHURİYET BAYRAMI'NA ÖZEL BİR ŞİİR

KÜLTÜR 29.10.2019 - 15:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3336+ kez okundu.
 

ÜNLÜ ŞAİR'DEN CUMHURİYET BAYRAMI'NA ÖZEL BİR ŞİİR

Ünlü şair Abdurrahman Delen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı unutmadı ve stüdyoya girerek özel bir şiir seslendirdi.
15 Temmuz marşının yanı sıra son günler içerisinde Türkiye’ye karşı tehditler savurarak yaptırım kararı almış olan Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı Donald Trump’a karşı eleştiriler bulunan bir şiiri kaleme almasından dolayı da tanınırlık kazanan söz yazarlarından sanatçı Abdurrahman Delen, Cumhuriyet Bayramı’nı da hiç bir şekilde unutmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talepte bulunmasının ardından bir marş yazmış olan ünlü şairlerden Abdurrahman Delen 15 Temmuz marşı ve Trump‘tan hemen sonra sözlerini Filat Yazıcı’nın yazmış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel şiirini stüdyoya girdi ve seslendirmiş oldu. ''Kutlu olsun Cumhuriyet Bayramı'' ismini taşımakta olan şiirde; ''Tek başına yedi düveli yendik. Uğruna yüz binlerce şehit verdik. 29 Ekim’de ilan ettik. Kutlu olsun Cumhuriyet Bayramı. Bu topraklarda dökerek al kanı. Düşmandan kurtardık bu vatanı, Ata’mızın bize bir armağanı, Kutlu olsun Cumhuriyet Bayramı. Aziz Milletime Kutlu olsun Cumhuriyet Bayramı' şeklindeki sözler yer alıyor.  
Ünlü şair Abdurrahman Delen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı unutmadı ve stüdyoya girerek özel bir şiir seslendirdi.

15 Temmuz marşının yanı sıra son günler içerisinde Türkiye’ye karşı tehditler savurarak yaptırım kararı almış olan Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı Donald Trump’a karşı eleştiriler bulunan bir şiiri kaleme almasından dolayı da tanınırlık kazanan söz yazarlarından sanatçı Abdurrahman Delen, Cumhuriyet Bayramı’nı da hiç bir şekilde unutmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talepte bulunmasının ardından bir marş yazmış olan ünlü şairlerden Abdurrahman Delen 15 Temmuz marşı ve Trump‘tan hemen sonra sözlerini Filat Yazıcı’nın yazmış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel şiirini stüdyoya girdi ve seslendirmiş oldu.

''Kutlu olsun Cumhuriyet Bayramı'' ismini taşımakta olan şiirde; ''Tek başına yedi düveli yendik. Uğruna yüz binlerce şehit verdik. 29 Ekim’de ilan ettik. Kutlu olsun Cumhuriyet Bayramı. Bu topraklarda dökerek al kanı. Düşmandan kurtardık bu vatanı, Ata’mızın bize bir armağanı, Kutlu olsun Cumhuriyet Bayramı. Aziz Milletime Kutlu olsun Cumhuriyet Bayramı' şeklindeki sözler yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.