ÜNLÜ YAZARDAN ROMANTİK ŞARKILAR

SANAT 16.04.2020 - 12:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4291+ kez okundu.
 

ÜNLÜ YAZARDAN ROMANTİK ŞARKILAR

İş insanı ve yazar Hüsniye Kaya yazdığı şarkılarla son günlerde sanatçılar arasında adından söz ettiriyor.
İlk olarak Safiye Soyman’ın seslendirdiği “Merhem” isimli şarkısıyla müzik sektörüne giriş yapan başarılı yazar son yaptığı ve sözleri ile dikkat çeken Sevdamı Uyuttum isimli şarkıyla dikkatleri üzerine çekti.  Genç Müzisyen Umut Açıkgöz’ün seslendirdiği ve geçtiğimiz günlerde dinleyici ile buluşan Sevdamı Uyuttum şarkısının ardından Kaya’ya bir çok ünlü isimden şarkı isteği geliyor.  Önümüzdeki günlerde Murat Akgün tarafından yorumlanacak olan bir türkü ile “Azka Müzik” ten yayımlanacak olan Cerem Onurluer  “Zamanı değil” ve Banu Karaca “Heveslenme” isimli şarkıların söz ve besteleri de Hüsniye Kaya imzası taşıyor.  Yazar’ın 2018 yılında yayımladığı “Bulutları Aralayan O Kadın” isimli kitabı ise listelerde yerini almıştı.
İş insanı ve yazar Hüsniye Kaya yazdığı şarkılarla son günlerde sanatçılar arasında adından söz ettiriyor.

İlk olarak Safiye Soyman’ın seslendirdiği “Merhem” isimli şarkısıyla müzik sektörüne giriş yapan başarılı yazar son yaptığı ve sözleri ile dikkat çeken Sevdamı Uyuttum isimli şarkıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Genç Müzisyen Umut Açıkgöz’ün seslendirdiği ve geçtiğimiz günlerde dinleyici ile buluşan Sevdamı Uyuttum şarkısının ardından Kaya’ya bir çok ünlü isimden şarkı isteği geliyor. 

Önümüzdeki günlerde Murat Akgün tarafından yorumlanacak olan bir türkü ile “Azka Müzik” ten yayımlanacak olan Cerem Onurluer  “Zamanı değil” ve Banu Karaca “Heveslenme” isimli şarkıların söz ve besteleri de Hüsniye Kaya imzası taşıyor.  Yazar’ın 2018 yılında yayımladığı “Bulutları Aralayan O Kadın” isimli kitabı ise listelerde yerini almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.