ÜRETEN KADINLAR SERGİSİNE DAVET

GÜNDEM 04.03.2020 - 15:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4337+ kez okundu.
 

ÜRETEN KADINLAR SERGİSİNE DAVET

TOBB Burdur KGK İcra Kurulu, bu hafta sonunda İstasyon Caddesinde düzenlenecek olan “Üreten Kadınlar” etkinliği için davette bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis salonunda değerlendirme ve istişare toplantısı düzenledi. İldeki üreten kadınlarla bir araya gelen Başkan Sevim Zorlu, onlardan gelen talep ve önerileri not alıp, sorularını cevapladı. Toplantıya Burdur Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar da katıldı. Toplantıda katılımcı sayısından duyduğu memnuniyeti ifade eden Zorlu; “Burdur Ticaret ve Sanayi Odamızın da desteklediği ‘Üreten Kadınlar Etkinliğini’ 7- 8 Mart tarihlerinde İstasyon Caddesinde gerçekleştireceğiz. Saat 12.00’da açılacak ve sergi şeklinde olacak etkinliğimizde ilimizdeki üretken bayanların eserleri yer alacak. Bugünkü toplantımızda hafta sonundaki bu etkinliğimiz için neler yapabiliriz, nasıl katkıda bulunabiliriz konularını ele aldık. Üreten kadınların talep ve önerilerini değerlendirdik. Toplantımıza katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlimizin üretken kadınlarının el emeği- göz nurları ve düşünceleriyle hayata geçirilecek olan sergimize tüm halkımız davetlidir” şeklinde konuştu.  
TOBB Burdur KGK İcra Kurulu, bu hafta sonunda İstasyon Caddesinde düzenlenecek olan “Üreten Kadınlar” etkinliği için davette bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis salonunda değerlendirme ve istişare toplantısı düzenledi. İldeki üreten kadınlarla bir araya gelen Başkan Sevim Zorlu, onlardan gelen talep ve önerileri not alıp, sorularını cevapladı. Toplantıya Burdur Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar da katıldı.

Toplantıda katılımcı sayısından duyduğu memnuniyeti ifade eden Zorlu; “Burdur Ticaret ve Sanayi Odamızın da desteklediği ‘Üreten Kadınlar Etkinliğini’ 7- 8 Mart tarihlerinde İstasyon Caddesinde gerçekleştireceğiz. Saat 12.00’da açılacak ve sergi şeklinde olacak etkinliğimizde ilimizdeki üretken bayanların eserleri yer alacak. Bugünkü toplantımızda hafta sonundaki bu etkinliğimiz için neler yapabiliriz, nasıl katkıda bulunabiliriz konularını ele aldık. Üreten kadınların talep ve önerilerini değerlendirdik. Toplantımıza katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlimizin üretken kadınlarının el emeği- göz nurları ve düşünceleriyle hayata geçirilecek olan sergimize tüm halkımız davetlidir” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.