UYUŞTURUCU EKİCİSİ SUÇÜSTÜ ELE GEÇİRİLDİ

ASAYİŞ 19.06.2019 - 14:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3996+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU EKİCİSİ SUÇÜSTÜ ELE GEÇİRİLDİ

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada; Bucak İlçesi Karapınar Köyünde ikamet eden M.Ü. isimli şahsın Karapınar Köyündeki evinin yakınında bulunan mısır ekili tarlasının içerisine yasadışı kenevir ekimi yaptığı duyumu alınmıştır. Alınan duyum üzerine 18 Haziran 2019 tarihinde Karapınar Köyünde yapılan operasyon neticesinde; şüpheli M.Ü. isimli şahıs ile birlikte (59) kök kenevir bitkisi yakalanmıştır. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şüpheli M.Ü. isimli şahıs gözaltına alınarak ele geçirilen (59) kök kenevir bitkisi Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada; Bucak İlçesi Karapınar Köyünde ikamet eden M.Ü. isimli şahsın Karapınar Köyündeki evinin yakınında bulunan mısır ekili tarlasının içerisine yasadışı kenevir ekimi yaptığı duyumu alınmıştır.

Alınan duyum üzerine 18 Haziran 2019 tarihinde Karapınar Köyünde yapılan operasyon neticesinde; şüpheli M.Ü. isimli şahıs ile birlikte (59) kök kenevir bitkisi yakalanmıştır.

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şüpheli M.Ü. isimli şahıs gözaltına alınarak ele geçirilen (59) kök kenevir bitkisi Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.