UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE ADD YÖNETİMİ DE DESTEK VERDİ

YAŞAM 09.05.2019 - 10:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4526+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE ADD YÖNETİMİ DE DESTEK VERDİ

Burdur Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Ümran Minas Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın başlattığı uyuşturucu ile mücadele projesine destek verdiğini açıkladı.
Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın uyuşturucu ile mücadele kapsamında geliştirdiği proje ile polisiye tedbirler yanı sıra uyuşturucuya bulaşmış insanların tedavileri ve iş olanağının sağlanması çalışması ile hayata tutunan gençlerin ise varlığından mutlu olduklarını söyledi. Ülkemizin insan kaynaklarını hedef alan “Terör” örgütlerinin en büyük finans kaynağı haline gelen Asya kaynaklı uyuşturucu ticareti ne yazık ki ülkemizde de kullanım alışkanlığı ilkokul düzeyi bir duruma kadar getirilmiştir. Bu nedenle kimden gelirse gelsin böylesi insani bir girişimi destekliyoruz.  Burdur ADD Başkanı Ümran Minas " Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı gençlerin varlığı önemli . Toplumda gençler ağırlıklı madde bağımlılarının  yeniden topluma kazandırılmasından son derece mutluyuz. ADD olarak bizde projenin paydaşı olup mücadeleye destek vereceğimizi belirtmek istiyoruz" diye konuştu 
Burdur Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Ümran Minas Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın başlattığı uyuşturucu ile mücadele projesine destek verdiğini açıkladı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın uyuşturucu ile mücadele kapsamında geliştirdiği proje ile polisiye tedbirler yanı sıra uyuşturucuya bulaşmış insanların tedavileri ve iş olanağının sağlanması çalışması ile hayata tutunan gençlerin ise varlığından mutlu olduklarını söyledi. Ülkemizin insan kaynaklarını hedef alan “Terör” örgütlerinin en büyük finans kaynağı haline gelen Asya kaynaklı uyuşturucu ticareti ne yazık ki ülkemizde de kullanım alışkanlığı ilkokul düzeyi bir duruma kadar getirilmiştir. Bu nedenle kimden gelirse gelsin böylesi insani bir girişimi destekliyoruz.

 Burdur ADD Başkanı Ümran Minas " Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı gençlerin varlığı önemli . Toplumda gençler ağırlıklı madde bağımlılarının  yeniden topluma kazandırılmasından son derece mutluyuz. ADD olarak bizde projenin paydaşı olup mücadeleye destek vereceğimizi belirtmek istiyoruz" diye konuştu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.