UZUN ÇARŞI DA YAYA YOLU YENİDEN DÜZENLENİYOR

GÜNDEM 06.09.2019 - 14:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3985+ kez okundu.
 

UZUN ÇARŞI DA YAYA YOLU YENİDEN DÜZENLENİYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pazar mahallesi uzun çarşı da devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Pazar Mahallesi Uzun Çarşı da yaya yolu ve kaldırım çalışmalarını zamanında bitirmek, esnafın mağdur olmasını ve halkın günlük ihtiyaçlarını temin etmesini sağlamak amacıyla hızla sürdürüyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Belediye Başkanı Ali Say, Yukarı Pazar’ın canlanması için sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ercengiz, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Pazar mahallesi Uzan Çarşı kilit taş, yaya yolu ve engelli yönetmeliğine uygun kaldırım uygulamalarının devam ettiğini belirterek, “Önceliğimiz engelli vatandaşlarımız. Özellikle kentimizi onlar için de yaşanabilir bir kent haline getirmemiz biz yerel yönetimlerin öncelikli görevlerindendir. Bunun için engelli yönetmeliğine uygun kaldırım çalışmalarımızı başlattık. Yukarı Pazar’ın canlanması bana göre bu alandaki taşıt trafiği biraz daha kısıtlanmasına bağlı. Yani insanlar ziyareti araç üzerinde yapmıyor. Yürüyerek yapıyor. Bizde yukarı pazarın canlanması, cazibe merkezi olabilmesi için mutlaka insanımızın, Burdur’umuz ziyaret edenlerin bu bölgede yaya yürümesi. bu kentin tarihi mimari ve doğal güzellikleri var. Her şeyden önce insanı güzel, bu değerlerimizi tanıtmamız lazım” sözlerine yer verdi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pazar mahallesi uzun çarşı da devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Pazar Mahallesi Uzun Çarşı da yaya yolu ve kaldırım çalışmalarını zamanında bitirmek, esnafın mağdur olmasını ve halkın günlük ihtiyaçlarını temin etmesini sağlamak amacıyla hızla sürdürüyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Belediye Başkanı Ali Say, Yukarı Pazar’ın canlanması için sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Ercengiz, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Pazar mahallesi Uzan Çarşı kilit taş, yaya yolu ve engelli yönetmeliğine uygun kaldırım uygulamalarının devam ettiğini belirterek, “Önceliğimiz engelli vatandaşlarımız. Özellikle kentimizi onlar için de yaşanabilir bir kent haline getirmemiz biz yerel yönetimlerin öncelikli görevlerindendir. Bunun için engelli yönetmeliğine uygun kaldırım çalışmalarımızı başlattık. Yukarı Pazar’ın canlanması bana göre bu alandaki taşıt trafiği biraz daha kısıtlanmasına bağlı. Yani insanlar ziyareti araç üzerinde yapmıyor. Yürüyerek yapıyor. Bizde yukarı pazarın canlanması, cazibe merkezi olabilmesi için mutlaka insanımızın, Burdur’umuz ziyaret edenlerin bu bölgede yaya yürümesi. bu kentin tarihi mimari ve doğal güzellikleri var. Her şeyden önce insanı güzel, bu değerlerimizi tanıtmamız lazım” sözlerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.