VALİ ALİ ARSLANTAŞ KURBAN BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 30.07.2020 - 12:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4180+ kez okundu.
 

VALİ ALİ ARSLANTAŞ KURBAN BAYRAMI MESAJI

Burdur Valisi Ali Arslantaş Kurban Bayramı dolayısıyla halka ve kamu çalışanları için kutlama mesajı yayınladı.
Vali Arslantaş mesajında şu ifadelere yer verdi. Toplumumuzun en büyük manevi zenginlik kaynaklarından olan dini ve milli bayramlarımız, bizlere birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamanın güzelliğini hatırlatan müstesna günlerdir. Burdurlu hemşerilerimizle birlikte, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir bayrama daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel bir şekilde yaşandığı dini bayram günleri; vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı müstesna günlerdendir.    Bu yıl her zamankinden farklı olarak tüm dünyada görülen Pandeminin etkisi altında bir Kurban  Bayramı'nı idrak edecek olsakta, alınan tedbirlere uyarak başta sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet ederek daha nice bayramlara, daha güzel günlerde sağlık içerisinde kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Alınan pandemi tedbirlerinin yanı sıra, İlimizde vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven ortamı içerisinde  geçirmeleri için Valiliğimizce her türlü tedbir alınarak, ilgili bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız bayram süresince görev ve sorumluluk alanlarına giren her türlü önlemleri almak üzere talimatlandırılmışlardır.   Vatandaşlarımızdan bu konuda öncelikli olarak isteğimiz, başta pandemi dolayısıyla alınan tedbirler olmak üzere, Bayram tatili süresince artan trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak trafik kurallarına uyma konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri, başta kendi güvenlikleri olmak üzere, hiç bir vatandaşımızın bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi için büyük önem taşımaktadır. Bayramda araç kullanacak vatandaşlarımızdan trafik kazalarının ana sebebi olan 3 konuya hususi özen göstermelerini istirham ediyorum. 1-    Şerit değiştirirken kural ihlali yapmayalım. 2-    Aracımız için belirlenen hız limitlerini aşmayalım. 3-    Ağır tonajlı araçlar kendileri için belirlenen şeritleri kullansınlar. Bu duygu ve düşüncelerle, dostlukların ve arkadaşlıkların güçlendiği Kurban Bayramı günlerinin; ülkemizin huzur, güven ve mutluluğuna; karşılıklı dayanışma ve hoşgörü fikrinin daha da güçlenmesine, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına, tüm insanlık için ve özellikle İslam Alemi için barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diler, tüm vatandaşlarımızın, bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik görevlilerimizin, tüm kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarımızın, esnafımızın, işçilerimizin çiftçilerimizin, öğrencilerimizin Kurban Bayramı’nı kutlayıp, halkımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş Kurban Bayramı dolayısıyla halka ve kamu çalışanları için kutlama mesajı yayınladı.

Vali Arslantaş mesajında şu ifadelere yer verdi. Toplumumuzun en büyük manevi zenginlik kaynaklarından olan dini ve milli bayramlarımız, bizlere birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamanın güzelliğini hatırlatan müstesna günlerdir. Burdurlu hemşerilerimizle birlikte, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir bayrama daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel bir şekilde yaşandığı dini bayram günleri; vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı müstesna günlerdendir.   

Bu yıl her zamankinden farklı olarak tüm dünyada görülen Pandeminin etkisi altında bir Kurban  Bayramı'nı idrak edecek olsakta, alınan tedbirlere uyarak başta sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet ederek daha nice bayramlara, daha güzel günlerde sağlık içerisinde kavuşacağımıza yürekten inanıyorum.

Alınan pandemi tedbirlerinin yanı sıra, İlimizde vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven ortamı içerisinde  geçirmeleri için Valiliğimizce her türlü tedbir alınarak, ilgili bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız bayram süresince görev ve sorumluluk alanlarına giren her türlü önlemleri almak üzere talimatlandırılmışlardır.
 
Vatandaşlarımızdan bu konuda öncelikli olarak isteğimiz, başta pandemi dolayısıyla alınan tedbirler olmak üzere, Bayram tatili süresince artan trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak trafik kurallarına uyma konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri, başta kendi güvenlikleri olmak üzere, hiç bir vatandaşımızın bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi için büyük önem taşımaktadır. Bayramda araç kullanacak vatandaşlarımızdan trafik kazalarının ana sebebi olan 3 konuya hususi özen göstermelerini istirham ediyorum.

1-    Şerit değiştirirken kural ihlali yapmayalım.

2-    Aracımız için belirlenen hız limitlerini aşmayalım.

3-    Ağır tonajlı araçlar kendileri için belirlenen şeritleri kullansınlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, dostlukların ve arkadaşlıkların güçlendiği Kurban Bayramı günlerinin; ülkemizin huzur, güven ve mutluluğuna; karşılıklı dayanışma ve hoşgörü fikrinin daha da güçlenmesine, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına, tüm insanlık için ve özellikle İslam Alemi için barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diler, tüm vatandaşlarımızın, bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik görevlilerimizin, tüm kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarımızın, esnafımızın, işçilerimizin çiftçilerimizin, öğrencilerimizin Kurban Bayramı’nı kutlayıp, halkımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.