VALİ ARSLANTAŞ, AYTAŞ AKIN MERMER FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 07.08.2020 - 16:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3667+ kez okundu.
 

VALİ ARSLANTAŞ, AYTAŞ AKIN MERMER FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Aytaş Akın Mermer Fabrikasına ziyarette bulundu.
Organize Sanayi Bölgesi ziyaretlerini sürdüren Burdur Valisi Arslantaş,Aytaş Akın Mermer Fabrikası Sahibi İş Adamı Ercan Akın'ı fabrikasında ziyaret etti. Fabrikasında  yaşanan yangın dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti. Fabrikasında kendisini ziyaret eden Vali Arslantaş’a teşekkür eden Ercan Akın, Burdur Valisi Ali Arslantaş’a Nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aytaş Akın Mermer işletmesini gezme fırsatı bulan Vali Arslantaş, fabrikada işlenerek dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen doğal taşlar ve üretim kapasitesi hakkında bilgi aldı. Mermer sektörünün İlimiz açısından önemli olduğunu vurgulayan Vali Arslantaş, bölgemiz ve Ülkemiz için de ciddi bir ihracat gelir kapısı olduğuna inandığını söyledi. Gerek ocak sahaları ile Doğaltaş sektörünün, İlimiz için önemli bir istihdam alanı oluşturduğuna değinen Vali Arslantaş, dolaylı yoldan başta makine sanayi olmak üzere, ilimiz küçük sanayi esnafı ve diğer birçok hizmet sektörü için önemli katkılar sağlandığını belirtti. Bu alanda yapılacak gelişmeler arasında ülke ve bölgemiz açısından Mermerin işlenerek ihraç kalemleri arasındaki yerini alması İlimizde daha fazla iş kapısı açılması ve katma değer bırakılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Vali Arslantaş, bu doğrultuda çalışan Aytaş Akın Mermer ailesini ve çalışanlarını kutladığını belirten Vali Ali Arslantaş, çalışmalarına başarılar diledi.    
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Aytaş Akın Mermer Fabrikasına ziyarette bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi ziyaretlerini sürdüren Burdur Valisi Arslantaş,Aytaş Akın Mermer Fabrikası Sahibi İş Adamı Ercan Akın'ı fabrikasında ziyaret etti. Fabrikasında  yaşanan yangın dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

Fabrikasında kendisini ziyaret eden Vali Arslantaş’a teşekkür eden Ercan Akın, Burdur Valisi Ali Arslantaş’a Nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aytaş Akın Mermer işletmesini gezme fırsatı bulan Vali Arslantaş, fabrikada işlenerek dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen doğal taşlar ve üretim kapasitesi hakkında bilgi aldı.

Mermer sektörünün İlimiz açısından önemli olduğunu vurgulayan Vali Arslantaş, bölgemiz ve Ülkemiz için de ciddi bir ihracat gelir kapısı olduğuna inandığını söyledi. Gerek ocak sahaları ile Doğaltaş sektörünün, İlimiz için önemli bir istihdam alanı oluşturduğuna değinen Vali Arslantaş, dolaylı yoldan başta makine sanayi olmak üzere, ilimiz küçük sanayi esnafı ve diğer birçok hizmet sektörü için önemli katkılar sağlandığını belirtti.

Bu alanda yapılacak gelişmeler arasında ülke ve bölgemiz açısından Mermerin işlenerek ihraç kalemleri arasındaki yerini alması İlimizde daha fazla iş kapısı açılması ve katma değer bırakılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Vali Arslantaş, bu doğrultuda çalışan Aytaş Akın Mermer ailesini ve çalışanlarını kutladığını belirten Vali Ali Arslantaş, çalışmalarına başarılar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.