VALİ ARSLANTAŞ ODA VE SİVİL TOPLUM KURULUŞU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

GÜNDEM 10.08.2020 - 22:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4171+ kez okundu.
 

VALİ ARSLANTAŞ ODA VE SİVİL TOPLUM KURULUŞU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Nezaket ziyaretlerini sürdüren Burdur Valisi Ali Arslantaş Burdur merkez de sendika, oda, vakıf ve sivil toplum kuruluşlara ziyaretlerinde bulundu
Vali Arslantaş,  gerçekleştirdiği ziyaretlerde Memur Sen İl Temsilciliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği,  Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği, Birlik Vakfı Burdur Şubesi ve Burdur Yamaç Paraşütü Yelken Kanat ve Havacılık Kulübünü ziyaret etti. İlk olarak Memur-Sen'i ziyaret ederek İl Temsilcisi Murat Bulut ve Memursen'e bağlı sendikaların başkanları ile bir araya gelen Vali Arslantaş, bu ziyaretin ardından, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Metin Sipahi ve yönetimine ziyarette bulundu. ESOB'ın çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, bir süre sohbet ettiği Başkan Sipahi ve yönetimi ile uygulanan pandemi tedbirleriyle ilgili değerlendirmede bulundu. Bu ziyaretin ardından Mimarlar Odası Burdur Temsilcisi Nuri Selim Kutlu ve yönetimini ziyaret eden Vali Arslantaş, sonrasında Birlik Vakfı Burdur Şube Başkanı Sebahattin Akkaya ile Burdur Yamaç Paraşütü Yelken Kanat ve Havacılık Kulübü Başkanı Muhammet Erşen ve yönetimlerini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Oda ve sivil toplum kuruluşu yönetimlerinden yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, faaliyet alanlarında Burdur'a nasıl katkıda bulunabilecekleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu
Nezaket ziyaretlerini sürdüren Burdur Valisi Ali Arslantaş Burdur merkez de sendika, oda, vakıf ve sivil toplum kuruluşlara ziyaretlerinde bulundu

Vali Arslantaş,  gerçekleştirdiği ziyaretlerde Memur Sen İl Temsilciliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği,  Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği, Birlik Vakfı Burdur Şubesi ve Burdur Yamaç Paraşütü Yelken Kanat ve Havacılık Kulübünü ziyaret etti.

İlk olarak Memur-Sen'i ziyaret ederek İl Temsilcisi Murat Bulut ve Memursen'e bağlı sendikaların başkanları ile bir araya gelen Vali Arslantaş, bu ziyaretin ardından, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Metin Sipahi ve yönetimine ziyarette bulundu.

ESOB'ın çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, bir süre sohbet ettiği Başkan Sipahi ve yönetimi ile uygulanan pandemi tedbirleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bu ziyaretin ardından Mimarlar Odası Burdur Temsilcisi Nuri Selim Kutlu ve yönetimini ziyaret eden Vali Arslantaş, sonrasında Birlik Vakfı Burdur Şube Başkanı Sebahattin Akkaya ile Burdur Yamaç Paraşütü Yelken Kanat ve Havacılık Kulübü Başkanı Muhammet Erşen ve yönetimlerini ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Oda ve sivil toplum kuruluşu yönetimlerinden yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, faaliyet alanlarında Burdur'a nasıl katkıda bulunabilecekleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.