VALİ HASAN KÜRKLÜ ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

EĞİTİM 06.03.2016 - 15:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4685+ kez okundu.
 

VALİ HASAN KÜRKLÜ ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Hasan Kürklü, Öğrenciler ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ve istedikleri zaman davet ettikleri takdirde bir arada olmak istediğini dile getirdi.
   Burdur Vali’si  Hasan Kürklü, Tarihi Taş Oda Konağında düzenlenen Kahvaltı da Göller Yöresi Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri ile 13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi kahvaltılı moral-motivasyon programında bir araya geldi.   Göller Yöresi Anadolu Lisesi Okulu tarafından Taş Oda'da düzenlenen programa Vali Hasan Kürklü başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Göller Yöresi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çetin, Sınıf Rehber Öğretmenleri ve YGS sınavına girecek 70 öğrenci katıldı.   Kahvaltı sonrası konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim Çetin, Burdur Valisi Hasan Kürklü’ye Öğrencilere ve eğitime verdiği desteklerden ve davetlerine katıldığı için teşekkür ederek, öğrenciler için moral kaynağı olduğunu ifade etti.   YGS'ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek sözlerine başlayan  Vali, Hasan Kürklü öğrencilerin başarılı olduğunu ifade ederek, inşallah sınava da en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. "Siz elinizden gelenin en iyisini yapın. Strese girmeden, sakin bir şekilde üzerinize düşeni yaparsınız. Yaklaşık bir buçuk yıldır çalıştınız. Allah emeğinizi zayi etmez inşallah. Hepiniz istediğiniz bölümlere, istediğiniz okullara, rahat bir şekilde girersiniz. Giremezseniz ise dünyanın sonu değil ama bizim arzumuz girmeniz yönündedir. Sınava bir hafta kaldı. Uzmanlara göre bu zaman içerisinde çok da ders çalışmak bir fayda getirmediğini söylüyorlar. Onun için moral ve motivasyon gücünüzü güçlü tutacak. Kendinizi iyi htirecek faaliyetler yapın. Kendinize ve ailenize zaman ayırın. Önünüzdeki bir haftayı da moralleriniz yüksek olacak bir şekilde değerlendirin. Güzel ve sakin kafayla da sınava girin. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.   Vali Hasan Kürklü, Öğrenciler ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ve istedikleri zaman davet ettikleri takdirde bir arada olmak istediğini dile getirdi.   Öğrencilerde, Vali Hasan Kürklü ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ve sınav öncesi kendilerine moral olduğunu söylediler. Öğrenciler son olarak Sayın Valimize Göller Yöresi Anadolu Lisesi olarak YGS'de derece yapacaklarının sözünü verdi.    
Vali Hasan Kürklü, Öğrenciler ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ve istedikleri zaman davet ettikleri takdirde bir arada olmak istediğini dile getirdi.

   Burdur Vali’si  Hasan Kürklü, Tarihi Taş Oda Konağında düzenlenen Kahvaltı da Göller Yöresi Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri ile 13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi kahvaltılı moral-motivasyon programında bir araya geldi.

 

Göller Yöresi Anadolu Lisesi Okulu tarafından Taş Oda'da düzenlenen programa Vali Hasan Kürklü başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Göller Yöresi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çetin, Sınıf Rehber Öğretmenleri ve YGS sınavına girecek 70 öğrenci katıldı.

 

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim Çetin, Burdur Valisi Hasan Kürklü’ye Öğrencilere ve eğitime verdiği desteklerden ve davetlerine katıldığı için teşekkür ederek, öğrenciler için moral kaynağı olduğunu ifade etti.

 

YGS'ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek sözlerine başlayan  Vali, Hasan Kürklü öğrencilerin başarılı olduğunu ifade ederek, inşallah sınava da en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. "Siz elinizden gelenin en iyisini yapın. Strese girmeden, sakin bir şekilde üzerinize düşeni yaparsınız. Yaklaşık bir buçuk yıldır çalıştınız. Allah emeğinizi zayi etmez inşallah. Hepiniz istediğiniz bölümlere, istediğiniz okullara, rahat bir şekilde girersiniz. Giremezseniz ise dünyanın sonu değil ama bizim arzumuz girmeniz yönündedir. Sınava bir hafta kaldı. Uzmanlara göre bu zaman içerisinde çok da ders çalışmak bir fayda getirmediğini söylüyorlar. Onun için moral ve motivasyon gücünüzü güçlü tutacak. Kendinizi iyi htirecek faaliyetler yapın. Kendinize ve ailenize zaman ayırın. Önünüzdeki bir haftayı da moralleriniz yüksek olacak bir şekilde değerlendirin. Güzel ve sakin kafayla da sınava girin. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Vali Hasan Kürklü, Öğrenciler ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ve istedikleri zaman davet ettikleri takdirde bir arada olmak istediğini dile getirdi.

 

Öğrencilerde, Vali Hasan Kürklü ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ve sınav öncesi kendilerine moral olduğunu söylediler. Öğrenciler son olarak Sayın Valimize Göller Yöresi Anadolu Lisesi olarak YGS'de derece yapacaklarının sözünü verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.