VALİ HASAN KÜRKLÜ VE EŞİNİ BÜROKRATLAR VE HALK UĞURLADI

YAŞAM 17.06.2016 - 11:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3942+ kez okundu.
 

VALİ HASAN KÜRKLÜ VE EŞİNİ BÜROKRATLAR VE HALK UĞURLADI

Son valiler kararnamesi ile merkez valiliği’ne atanan eski Burdur Valisi Hasan Kürklü, valilik protokol girişinden bürokratlar ve halk tarafından uğurlandı.
Burdur Valisi Hasan Kürklü, valiler kararnamesi ile merkez valiliği görevini ise bir müddet çocuklarının eğitimi nedeni ile Burdur da geçirecektir. Sabah saatlerinde Burdur valiliği protokol girişinde düzenlenen törenle yeni görevi için bürokratların ve halkın bulunduğu törenle valilikten uğurlandı. Uğurlamada il merkezi ve İlçeler dahil gelen bürokratlar ile halk tarafından uğurlandı. Uğurlayanlar arasında Burdur da renkliliği ile bilinen Hasan sandıkçı da bulundu.    Burdur eski Valisi, Hasan Kürklü, valilik makamından eşi Nesibe Kürklü ve Burdur Vali Yardımcıları ile ilçe kaymakamları ile birlikte çıkarak çok sayıda kişi kendisini bekleyen kişiler ile ilgilenerek ellerini sıktı. Uğurlamada duygulu anlar yaşandı uzun ziyaretçi tarafından uğurlanan ‘Kürklü’ çifti İstanbul plakalı araçlarına bineceklerin de Nesibe Kürklü’nün göz yaşlarını silmesi gözlerden kaçmadı.   Burdur eski valisi Hasan Kürklü onuruna Özeren Grand Otel de verilen iftar yemeği veda konuşmasında; kendisinin 2 yıl 3 gün görev yaptığını ve görev de en uzun süre kalan Vali unvanını aldığı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından belirtildi. Son olarak uğurlama törenin de ortaya çıkan manzara ise görev süresince Burdur halkı tarafından sevildiği şeklinde değerlendirildi.
Son valiler kararnamesi ile merkez valiliği’ne atanan eski Burdur Valisi Hasan Kürklü, valilik protokol girişinden bürokratlar ve halk tarafından uğurlandı.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, valiler kararnamesi ile merkez valiliği görevini ise bir müddet çocuklarının eğitimi nedeni ile Burdur da geçirecektir. Sabah saatlerinde Burdur valiliği protokol girişinde düzenlenen törenle yeni görevi için bürokratların ve halkın bulunduğu törenle valilikten uğurlandı. Uğurlamada il merkezi ve İlçeler dahil gelen bürokratlar ile halk tarafından uğurlandı. Uğurlayanlar arasında Burdur da renkliliği ile bilinen Hasan sandıkçı da bulundu.

 

 Burdur eski Valisi, Hasan Kürklü, valilik makamından eşi Nesibe Kürklü ve Burdur Vali Yardımcıları ile ilçe kaymakamları ile birlikte çıkarak çok sayıda kişi kendisini bekleyen kişiler ile ilgilenerek ellerini sıktı. Uğurlamada duygulu anlar yaşandı uzun ziyaretçi tarafından uğurlanan ‘Kürklü’ çifti İstanbul plakalı araçlarına bineceklerin de Nesibe Kürklü’nün göz yaşlarını silmesi gözlerden kaçmadı.

 

Burdur eski valisi Hasan Kürklü onuruna Özeren Grand Otel de verilen iftar yemeği veda konuşmasında; kendisinin 2 yıl 3 gün görev yaptığını ve görev de en uzun süre kalan Vali unvanını aldığı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından belirtildi. Son olarak uğurlama törenin de ortaya çıkan manzara ise görev süresince Burdur halkı tarafından sevildiği şeklinde değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.