VALİ HASAN ŞILDAK; 18 MART ÇANAKKKALE ŞEHİTLERİ GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 17.03.2020 - 16:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3432+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK; 18 MART ÇANAKKKALE ŞEHİTLERİ GÜNÜ MESAJI

Vali Hasan Şıldak’ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl Dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj
Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünde, vatanımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Devletimizi yok etmek, Milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı Çanakkale’de vermiş olduğumuz eşsiz mücadele; şanlı tarihimizin dönüm noktalarından, en anlamlı övünç kaynaklarından biri olarak, Anadolu toraklarına göz diken tüm dünya devletlerine karşı "Çanakkale Geçilmez" ismini tarihe altın harflerle yazdırdığımız en büyük destanın adıdır. Hiç şüphesiz ki, Anadolu’yu yurt edindiğimiz günden bu günlere kadar, tarihimizin her döneminde Milletimiz, Vatanımız ve Bayrağımız için canını feda etmekten kaçınmayan Aziz Şehitlerimiz bu günlerimizin asıl sahipleridir. Bu topraklarda varlığını sürdüren bize düşen en büyük görev, kahraman ecdadımızdan, aziz şehitlerimizden bize miras olan vatanımıza birlik beraberlik içerisinde sahip çıkmaktır. Bu duygularla, başta Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi, bütün kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.
Vali Hasan Şıldak’ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl Dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj

Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünde, vatanımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.

Devletimizi yok etmek, Milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı Çanakkale’de vermiş olduğumuz eşsiz mücadele; şanlı tarihimizin dönüm noktalarından, en anlamlı övünç kaynaklarından biri olarak, Anadolu toraklarına göz diken tüm dünya devletlerine karşı "Çanakkale Geçilmez" ismini tarihe altın harflerle yazdırdığımız
en büyük destanın adıdır.

Hiç şüphesiz ki, Anadolu’yu yurt edindiğimiz günden bu günlere kadar, tarihimizin her döneminde Milletimiz, Vatanımız ve Bayrağımız için canını feda etmekten kaçınmayan Aziz Şehitlerimiz bu günlerimizin asıl sahipleridir.

Bu topraklarda varlığını sürdüren bize düşen en büyük görev, kahraman ecdadımızdan, aziz şehitlerimizden bize miras olan vatanımıza birlik beraberlik içerisinde sahip çıkmaktır.

Bu duygularla, başta Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi, bütün kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.