VALİ HASAN ŞILDAK’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETİCİLER GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 09.01.2020 - 16:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3351+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETİCİLER GÜNÜ MESAJI

Başta İlimizde görev yapan basın mensupları olmak, gazetecilik mesleğini büyük bir özveri ile yerine getirmeye çalışan bütün Gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyorum.
Kamuoyunu doğru bilgilendirmek gibi önemli, aynı zamanda sorumluluğu olan bir görevi yerine getiren Gazeteci arkadaşlarımız,  bizlerin de yapmış olduğu çalışmaların vatandaşlarımıza aktarılması, sunulan kamu hizmetlerinin hızlı ve doğru bir şekilde halkımıza ulaşması noktasında kamu ile vatandaş arasında bilgi akışını sağlayan önemli bir kamu hizmetini  yerine getirmekteler. Gazeteci arkadaşlarımızın ilkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışından sapmadan yeri geldiğinde zor şartlar altında çalıştıklarını,  fedekarlıklarını hepimiz bilmekteyiz, görmekteyiz. Bu duygularla Gazetecilik mesleğinin sorunlarının gündeme taşınarak konuşulduğu, farkındalık oluşturularak sorunların çözüme kavuşturulduğu bir gün olması temennisiyle bütün Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı,  mutlu, huzurlu yarınlar dilerim.
Başta İlimizde görev yapan basın mensupları olmak, gazetecilik mesleğini büyük bir özveri ile yerine getirmeye çalışan bütün Gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyorum.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek gibi önemli, aynı zamanda sorumluluğu olan bir görevi yerine getiren Gazeteci arkadaşlarımız,  bizlerin de yapmış olduğu çalışmaların vatandaşlarımıza aktarılması, sunulan kamu hizmetlerinin hızlı ve doğru bir şekilde halkımıza ulaşması noktasında kamu ile vatandaş arasında bilgi akışını sağlayan önemli bir kamu hizmetini  yerine getirmekteler.
Gazeteci arkadaşlarımızın ilkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışından sapmadan yeri geldiğinde zor şartlar altında çalıştıklarını,  fedekarlıklarını hepimiz bilmekteyiz, görmekteyiz.
Bu duygularla Gazetecilik mesleğinin sorunlarının gündeme taşınarak konuşulduğu, farkındalık oluşturularak sorunların çözüme kavuşturulduğu bir gün olması temennisiyle bütün Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı,  mutlu, huzurlu yarınlar dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.