VALİ HASAN ŞILDAK'IN 19 MAYIS BAYRAMI KUTLAMASI

GÜNDEM 18.05.2020 - 15:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3159+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK'IN 19 MAYIS BAYRAMI KUTLAMASI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışıyla başlattığı Milli Mücadele, Ülkemiz için en önemli dönüm noktası olmuştur.
Bundan 101 yıl önce Kurtuluş Mücadelemizin ateşinin yakıldığı bu tarih ve sonrasında açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, kazanılan zaferlerin ardından ilan edilen Cumhuriyetle taçlanarak Milletimizin bu topraklar üzerindeki ebedi kaderini belirlemiştir.  Samsun'dan başlayarak, bütün Anadoluya yayılan bağımsızlık meşalesinin tutuşturulduğu 19 Mayıs tarihini bayram olarak ilan eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günün önemini geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan ederek göstermiştir.  "Bütün Ümidim Gençliktedir..." diyen Atatürk'ün, bugünün asıl sahipleri olarak gördüğü gençlerimizin,  Cumhuriyetimizi koruyacak ve sahip çıkacak, Bayrağımızı her zaman en yükseklerde dalgalandırarak, her alanda Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına olan inancımız tamdır.    Bugün bizlere düşen, 19 Mayıs ruhunu yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmak, bir asır önce yakılan bağımsızlık ateşinin daha gür bir şekilde ilelebet bu topraklarda yanması için çok çalışmaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanı uğruna canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, halkımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.  
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışıyla başlattığı Milli Mücadele, Ülkemiz için en önemli dönüm noktası olmuştur.

Bundan 101 yıl önce Kurtuluş Mücadelemizin ateşinin yakıldığı bu tarih ve sonrasında açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, kazanılan zaferlerin ardından ilan edilen Cumhuriyetle taçlanarak Milletimizin bu topraklar üzerindeki ebedi kaderini belirlemiştir. 

Samsun'dan başlayarak, bütün Anadoluya yayılan bağımsızlık meşalesinin tutuşturulduğu 19 Mayıs tarihini bayram olarak ilan eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günün önemini geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan ederek göstermiştir. 

"Bütün Ümidim Gençliktedir..." diyen Atatürk'ün, bugünün asıl sahipleri olarak gördüğü gençlerimizin,  Cumhuriyetimizi koruyacak ve sahip çıkacak, Bayrağımızı her zaman en yükseklerde dalgalandırarak, her alanda Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına olan inancımız tamdır.   

Bugün bizlere düşen, 19 Mayıs ruhunu yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmak, bir asır önce yakılan bağımsızlık ateşinin daha gür bir şekilde ilelebet bu topraklarda yanması için çok çalışmaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanı uğruna canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, halkımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.