VALİ HASAN ŞILDAK’IN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

KÜLTÜR 17.05.2019 - 14:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4620+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’IN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

Vali Hasan Şıldak’ın “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” 100 yılı Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’dan başlattığı İstiklal mücadelemizin 100. yıl dönümünde, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanlarını, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.  100 yıl önce Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerinde ilelebet bu topraklarda yanmaya devam edecektir.  Gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla manevi değerlerine bağlı, geçmişine sahip çıkan, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak, medeniyet yürüyüşümüzü daha da ileriye taşıyacaklardır.   Türk gençliğine olan güveninin bir ifadesi olarak bu şanlı tarihi Türk Gençliğine armağan eden Atatürk gibi biz de gençlerimize güveniyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına emin adımlarla ilerlerken, gençlerimiz Ülkemizi 2053, 2071 hedeflerine taşıyacaklardır.  Bu duygularla şanlı tarihimizin en önemli mihenk taşlarının başında gelen, “Kurucu Meclisin, Kurutuluş Savaşımızın ve Cumhuriyetimizin” temellerinin atıldığı bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı bütün gençlerimizin, milletimizin “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını” yürekten kutluyorum.  
Vali Hasan Şıldak’ın “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” 100 yılı Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’dan başlattığı İstiklal mücadelemizin 100. yıl dönümünde, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanlarını, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 

100 yıl önce Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerinde ilelebet bu topraklarda yanmaya devam edecektir. 

Gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla manevi değerlerine bağlı, geçmişine sahip çıkan, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak, medeniyet yürüyüşümüzü daha da ileriye taşıyacaklardır.  

Türk gençliğine olan güveninin bir ifadesi olarak bu şanlı tarihi Türk Gençliğine armağan eden Atatürk gibi biz de gençlerimize güveniyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına emin adımlarla ilerlerken, gençlerimiz Ülkemizi 2053, 2071 hedeflerine taşıyacaklardır. 

Bu duygularla şanlı tarihimizin en önemli mihenk taşlarının başında gelen, “Kurucu Meclisin, Kurutuluş Savaşımızın ve Cumhuriyetimizin” temellerinin atıldığı bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı bütün gençlerimizin, milletimizin “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını” yürekten kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.