VALİ HASAN ŞILDAK’IN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

ÇOCUK 22.04.2019 - 10:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4405+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’IN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

Vali Hasan Şıldak'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 99. Yıl Dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıl dönümünü ve en değerli varlıklarımız çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.  Milletimizin içinden geçtiği olağanüstü dönemde kurtuluş mücadelemize,  dirilişimize öncülük eden Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşımızın kazanılması ve Cumhuriyetimizin ilan edilmesi sürecinde çok önemli roller üstlenmiştir.  99 yıl önce egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, Türk Milletinin kendi geleceğine yön verdiği bu önemli tarih Büyük Önder Atatürk tarafından çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir.  Amacımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş ruhunu, Kurutuluş Savaşı ruhunu yaşatarak, aynı şuurla vatanımıza sahip çıkmak, istikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek ve daha güçlü bir Ülke bırakmak için tüm gücümüzle çalışmaktır.  Bu duygularla çocuklarımızı çok sevdiğimizi ve onlara güvendiğimizi bir kez daha vurgulayarak, başta Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.  
Vali Hasan Şıldak'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 99. Yıl Dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıl dönümünü ve en değerli varlıklarımız çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 

Milletimizin içinden geçtiği olağanüstü dönemde kurtuluş mücadelemize,  dirilişimize öncülük eden Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşımızın kazanılması ve Cumhuriyetimizin ilan edilmesi sürecinde çok önemli roller üstlenmiştir. 

99 yıl önce egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, Türk Milletinin kendi geleceğine yön verdiği bu önemli tarih Büyük Önder Atatürk tarafından çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. 

Amacımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş ruhunu, Kurutuluş Savaşı ruhunu yaşatarak, aynı şuurla vatanımıza sahip çıkmak, istikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek ve daha güçlü bir Ülke bırakmak için tüm gücümüzle çalışmaktır. 

Bu duygularla çocuklarımızı çok sevdiğimizi ve onlara güvendiğimizi bir kez daha vurgulayarak, başta Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.