VALİ HASAN ŞILDAK’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 29.08.2019 - 15:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4429+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 Ağustos Zaferi, Milletimizin sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kararlılığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.
30 Ağustos Zaferi, bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletiyle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen önemli bir askeri başarı olmanın yanında; Milletimizin sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kararlılığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür. Türkiye Cumhuriyeti’ni darbe teşebbüsleriyle, terörle zayıf düşürmeye çalışan güç odakları emellerine asla ulaşamayacak, Millet-Devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır. Ülkemizin, Devletimizin temellerinde yer alan yüksek ruh ve şuur, milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, hangi şart altında olursak olalım her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Hedefimiz, kutsal vatanımız için canlarını veren, kanlarını akıtan şehit ve gazilerimize layık olmanın bilinci ve gayreti ile Ülkemizi daha da geliştirmek ve güçlendirmektir. Dört bir yanı şehit kanıyla sulanmış Vatanımız bizlere şehadet şerbetini içmiş aziz evlatlarımız ve gazilerimizin bir emanetidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.
30 Ağustos Zaferi, Milletimizin sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kararlılığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.

30 Ağustos Zaferi, bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletiyle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen önemli bir askeri başarı olmanın yanında; Milletimizin sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kararlılığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.

Türkiye Cumhuriyeti’ni darbe teşebbüsleriyle, terörle zayıf düşürmeye çalışan güç odakları emellerine asla ulaşamayacak, Millet-Devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır.

Ülkemizin, Devletimizin temellerinde yer alan yüksek ruh ve şuur, milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, hangi şart altında olursak olalım her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Hedefimiz, kutsal vatanımız için canlarını veren, kanlarını akıtan şehit ve gazilerimize layık olmanın bilinci ve gayreti ile Ülkemizi daha da geliştirmek ve güçlendirmektir.

Dört bir yanı şehit kanıyla sulanmış Vatanımız bizlere şehadet şerbetini içmiş aziz evlatlarımız ve gazilerimizin bir emanetidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.