 VALİ HASAN ŞILDAK’IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 18.09.2019 - 16:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4449+ kez okundu.
 

 VALİ HASAN ŞILDAK’IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Gazilerimizin “19 Eylül Gaziler Günü’nü” kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyor, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum.
Burdur valisi Hasan Şıldak gaziler günü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Şıldak mesajında; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Bayrağımız, Milletimizin huzuru ve esenliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizin Şeref Günü olarak kabul ettikleri bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla yad ediyoruz. Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennet vatanın, şehitlerimiz ve gazilerimizden, tüm kahramanlarımızdan emanet olduğunun bilinciyle, Türk milleti şehitlerini, gazilerini ve onların ailelerini hiçbir zaman unutmamış ve gönlünde daima özel bir yere koymuştur. Millet olarak dün olduğu gibi bugün de Onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak, hür ve bağımsız bir şekilde bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz. Bu bakımdan, 19 Eylül tarihi Gazilerimizin ortaya koyduğu fedakârlıkların hatırlanması ve onlara olan vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir fırsattır. Onlara ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanının verilişinin yıl dönümünde, bütün Gazilerimizin “19 Eylül Gaziler Günü’nü” kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyor, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum.  
Gazilerimizin “19 Eylül Gaziler Günü’nü” kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyor, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum.

Burdur valisi Hasan Şıldak gaziler günü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Şıldak mesajında; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Bayrağımız, Milletimizin huzuru ve esenliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizin Şeref Günü olarak kabul ettikleri bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennet vatanın, şehitlerimiz ve gazilerimizden, tüm kahramanlarımızdan emanet olduğunun bilinciyle, Türk milleti şehitlerini, gazilerini ve onların ailelerini hiçbir zaman unutmamış ve gönlünde daima özel bir yere koymuştur.

Millet olarak dün olduğu gibi bugün de Onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak, hür ve bağımsız bir şekilde bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz.

Bu bakımdan, 19 Eylül tarihi Gazilerimizin ortaya koyduğu fedakârlıkların hatırlanması ve onlara olan vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir fırsattır. Onlara ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanının verilişinin yıl dönümünde, bütün Gazilerimizin “19 Eylül Gaziler Günü’nü” kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyor, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.