VALİ HASAN ŞILDAK’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI.

KÜLTÜR 22.05.2020 - 12:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4029+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI.

Ramazan Ayını geride bırakırken, birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı yeni bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Her ne kadar Dünya genelinde yaşanan pandemi dolayısıyla, gerek Ramazan Ayını gerekse idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını Milletçe biraz buruk geçirsek de Ülke olarak süreçle ilgili aldığımız bütün dünyanın takdir ettiği olumlu mesafe ile geleceğe ümitle bakıyoruz. Aslında bu zor günler, Milletimizin birlik ve beraberliği ile dayanışma duygularını çok daha güçlendirmiş, Devlet-Millet kaynaşması sarsılmaz bir boyuta ulaşmıştır. Bu süreçte, Devletin vatandaşına sahip çıkması ve değer vermesinin sayısız örnekleri yaşanmıştır.  Ancak şu anda biraz daha sabır gösterme zamanı. Salgınla mücadelede Ülke olarak, İl olarak süreci en iyi seviyede götürdüğümüz bu dönemde beklentimiz, sosyal hareketliliği en aza indirerek, özellikle Bayramda uygulayacağımız sokağa çıkma kısıtlamasını en iyi şekilde değerlendirip evde kalarak en iyi sonuçları elde etmektir.  İnanıyorum ki, nice sağlıklı günlerde kavuşacağımız Ramazanlarda iftar sofraları etrafında tekrar buluşarak,  Camilerde hep birlikte saf tutacağımız, bayram ziyaretlerinde bulunacağımız günlere kısa zamanda yeniden kavuşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık içerisinde nice bayramlara kavuşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  
Ramazan Ayını geride bırakırken, birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı yeni bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Her ne kadar Dünya genelinde yaşanan pandemi dolayısıyla, gerek Ramazan Ayını gerekse idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını Milletçe biraz buruk geçirsek de Ülke olarak süreçle ilgili aldığımız bütün dünyanın takdir ettiği olumlu mesafe ile geleceğe ümitle bakıyoruz. Aslında bu zor günler, Milletimizin birlik ve beraberliği ile dayanışma duygularını çok daha güçlendirmiş, Devlet-Millet kaynaşması sarsılmaz bir boyuta ulaşmıştır. Bu süreçte, Devletin vatandaşına sahip çıkması ve değer vermesinin sayısız örnekleri yaşanmıştır. 

Ancak şu anda biraz daha sabır gösterme zamanı. Salgınla mücadelede Ülke olarak, İl olarak süreci en iyi seviyede götürdüğümüz bu dönemde beklentimiz, sosyal hareketliliği en aza indirerek, özellikle Bayramda uygulayacağımız sokağa çıkma kısıtlamasını en iyi şekilde değerlendirip evde kalarak en iyi sonuçları elde etmektir. 

İnanıyorum ki, nice sağlıklı günlerde kavuşacağımız Ramazanlarda iftar sofraları etrafında tekrar buluşarak,  Camilerde hep birlikte saf tutacağımız, bayram ziyaretlerinde bulunacağımız günlere kısa zamanda yeniden kavuşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık içerisinde nice bayramlara kavuşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.