VALİ HASAN ŞILDAK'IN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI MESAJ

GÜNDEM 22.04.2020 - 12:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4320+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK'IN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI MESAJ

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve gururunu yaşarken, bu kutlu günde bütün dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.
Hiç şüphesiz ki 100 yıl önce Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla bir Cuma günü dualarla açılmış olan Yüce Meclisimiz, bağımsızlık yolunda Milletimize yön veren şanlı tarihimizdeki en önemli mihenk taşlarından biridir. Türk Milletinin yedi düvele karşı topyekün var olma mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı sürecinin yönetildiği, önemli kararların alındığı, milli birlik ve beraberlik ruhunun tesis edilerek yarınlarımızın temelinin atıldığı Gazi Meclisimiz, bir daha sönmemek üzere tutuşturulan Anadolu bağımsızlık ateşinin yakıldığı yerdir. Bu tarihi günü Dünya çocuklarına armağan eden eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk, "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." diyerek onlara verdiği önemi ve bu konuda bizlere yüklediği sorumluluğu açık bir şekilde ifade etmiştir. Bugün bize düşen, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışmak, onları en başta vatanına, bayrağına, milli manevi değerlerine bağlı bireyler olmak üzere, günün şartlarında bilgi ve birkime sahip donanımlı bireyler olarak geleceğe güvenle hazırlanmalarını sağlamaktır. Çocuklarımıza olan sarsılmaz inancımız ve güvemimizi bir kez daha ifade ederken bütün yavrularımızın Bayramını tekrar kutluyorum.   Bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 1’inci Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Yüce Meclisimizin 100 yıl önce kuruluşunda görev alan herkesi, vatanımız ve milletimiz için mücadele etmiş tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve gururunu yaşarken, bu kutlu günde bütün dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Hiç şüphesiz ki 100 yıl önce Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla bir Cuma günü dualarla açılmış olan Yüce Meclisimiz, bağımsızlık yolunda Milletimize yön veren şanlı tarihimizdeki en önemli mihenk taşlarından biridir.

Türk Milletinin yedi düvele karşı topyekün var olma mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı sürecinin yönetildiği, önemli kararların alındığı, milli birlik ve beraberlik ruhunun tesis edilerek yarınlarımızın temelinin atıldığı Gazi Meclisimiz, bir daha sönmemek üzere tutuşturulan Anadolu bağımsızlık ateşinin yakıldığı yerdir.

Bu tarihi günü Dünya çocuklarına armağan eden eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk, "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." diyerek onlara verdiği önemi ve bu konuda bizlere yüklediği sorumluluğu açık bir şekilde ifade etmiştir.

Bugün bize düşen, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışmak, onları en başta vatanına, bayrağına, milli manevi değerlerine bağlı bireyler olmak üzere, günün şartlarında bilgi ve birkime sahip donanımlı bireyler olarak geleceğe güvenle hazırlanmalarını sağlamaktır.

Çocuklarımıza olan sarsılmaz inancımız ve güvemimizi bir kez daha ifade ederken bütün yavrularımızın Bayramını tekrar kutluyorum.
 
Bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 1’inci Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Yüce Meclisimizin 100 yıl önce kuruluşunda görev alan herkesi, vatanımız ve milletimiz için mücadele etmiş tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.