VALİ HASAN ŞILDAK’A İYİ PARTİ TEŞEKKÜR ETTİ

SİYASET 15.11.2019 - 21:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2362+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’A İYİ PARTİ TEŞEKKÜR ETTİ

Valisi Hasan Şıldak'ın ziyaret etmesi ve yatırımlar ile alakalı olarak açıklamalarda bulunması nedeniyle Vali Şıldak'a teşekkür etti.
İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı açıklamada bulunarak, daha önce dile getirdikleri Bucak Mehmet Akif Yurdu,Bucak KYK Yurdu inşaatı, KYK'ya devriledilen eski Esnaf Odası yurdu , Emin Gülmez Ortaokulu inşaatı yapımı ve Bucak Sağlık Meslek Yüksekokulu inşaatı gibi konuları geçtiğimiz haftalarda Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın ziyaret etmesi ve yatırımlar ile alakalı olarak açıklamalarda bulunması nedeniyle Vali Şıldak'a teşekkür etti. Bucak halkının merakla beklediği yatırımların bir türlü faaliyete geçmediği için muhalefet olarak Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur'a bir takım sorular yönelttiklerini fakat kendisinden bir türlü cevap alamadıklarını ifade eden Başkan Safa Sönmez, "Sayın Vekilimiz yaz aylarında düğün,sünnet geziyordu yatırımlara vakti olmuyordu, şimdi de TBMM'ye giden hemşehrilerimize meclisi gezdirmekten vakti olmuyor ki bir türlü yarım kalan yatırımlarla alakalı olarak açıklamada bulunmadı. Biz istiyoruz ki bu yatırımlar neden yarım kaldıysa şeffaf davranılarak her türlü bilginin vatandaşa açıklanması ve tüyü bitmedik yetimin hakkı olan devletimizin imkanlarıyla yapılan yatırımların çürümeden faaliyete geçmesi. Ama ne yazık ki bir türlü TBMM'nin yeni tur rehberi olan vekilimizden cevap alamadık" ifadelerini kullandı. Burdur Valisi Hasan Şıldak'a ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Safa Sönmez, "Sayın Valimiz ilçemize gelerek yarım kalan yatırımları inceledi ve açıklamalarını yaptı. Bizleri de vatandaş olarak bilgilendirdi.Biz devletimizin bu yatırımlarının yarım kalmasını istemiyoruz. Gerekirse taşın altına elimizi sokarız ve elimizden gelen yardımı yaparız. Umarım kısa süre sonra bu yatırımların yapılmış halini görürürüz ve ozaman emeği geçenlere teşekkür ederiz.Biz Bucak sevdalısıyız. İlçemiz için yapılması gereken ne varsa muhalefetlik yapmaz sonuna kadar destekleriz.Yeter ki birilerine rant kapısı olmasın, birileri bu işlerden zenginleşmesin ya da eşe,dosta,akrabaya peşkeş çekilmesin. Liyakatli olarak kim görevi yapacaksa o yapsın" şeklinde ifade etti
Valisi Hasan Şıldak'ın ziyaret etmesi ve yatırımlar ile alakalı olarak açıklamalarda bulunması nedeniyle Vali Şıldak'a teşekkür etti.

İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı açıklamada bulunarak, daha önce dile getirdikleri Bucak Mehmet Akif Yurdu,Bucak KYK Yurdu inşaatı, KYK'ya devriledilen eski Esnaf Odası yurdu , Emin Gülmez Ortaokulu inşaatı yapımı ve Bucak Sağlık Meslek Yüksekokulu inşaatı gibi konuları geçtiğimiz haftalarda Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın ziyaret etmesi ve yatırımlar ile alakalı olarak açıklamalarda bulunması nedeniyle Vali Şıldak'a teşekkür etti.

Bucak halkının merakla beklediği yatırımların bir türlü faaliyete geçmediği için muhalefet olarak Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur'a bir takım sorular yönelttiklerini fakat kendisinden bir türlü cevap alamadıklarını ifade eden Başkan Safa Sönmez, "Sayın Vekilimiz yaz aylarında düğün,sünnet geziyordu yatırımlara vakti olmuyordu, şimdi de TBMM'ye giden hemşehrilerimize meclisi gezdirmekten vakti olmuyor ki bir türlü yarım kalan yatırımlarla alakalı olarak açıklamada bulunmadı. Biz istiyoruz ki bu yatırımlar neden yarım kaldıysa şeffaf davranılarak her türlü bilginin vatandaşa açıklanması ve tüyü bitmedik yetimin hakkı olan devletimizin imkanlarıyla yapılan yatırımların çürümeden faaliyete geçmesi. Ama ne yazık ki bir türlü TBMM'nin yeni tur rehberi olan vekilimizden cevap alamadık" ifadelerini kullandı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak'a ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Safa Sönmez, "Sayın Valimiz ilçemize gelerek yarım kalan yatırımları inceledi ve açıklamalarını yaptı. Bizleri de vatandaş olarak bilgilendirdi.Biz devletimizin bu yatırımlarının yarım kalmasını istemiyoruz. Gerekirse taşın altına elimizi sokarız ve elimizden gelen yardımı yaparız. Umarım kısa süre sonra bu yatırımların yapılmış halini görürürüz ve ozaman emeği geçenlere teşekkür ederiz.Biz Bucak sevdalısıyız. İlçemiz için yapılması gereken ne varsa muhalefetlik yapmaz sonuna kadar destekleriz.Yeter ki birilerine rant kapısı olmasın, birileri bu işlerden zenginleşmesin ya da eşe,dosta,akrabaya peşkeş çekilmesin. Liyakatli olarak kim görevi yapacaksa o yapsın" şeklinde ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.