VALİ HASAN ŞILDAK BELDE HALKINA KEŞKEK DAĞITTI.

GÜNDEM 19.10.2018 - 18:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3288+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK BELDE HALKINA KEŞKEK DAĞITTI.

Burdur- Gölhisar ilçesine bağlı bir belde iken Gölhisar ilçesinin mahallesi olan Yusufça Belde hakkını elde etmesinin ardından ziyaret eden vali Hasan Şıldak belde halkının geleneksel keşkek etkinliğine katıldı.
Burdur Gölhisar Yusufça Belde olduktan sonra ilk kez ziyaret eden vali Hasan Şıldak Yusufça’da geleneksel olarak düzenlenen Keşkek ve Aşure dağıtım törenine katılarak belde halkı ile birlikte keşkek pişirdi daha sonra görevliler ile birlikte belde halkına ve ziyaretçilere keşkek dağıttı. Vali Hasan Şıldak, Yusufçalılarla bir araya geldi.   Katılımın yoğun olduğu programda aşure ve keşkek dağıtımı Vali Hasan Şıldak ve protokol tarafından yapıldı. Valimiz ikramların ardından Yusufçalılarla sohbet etti. Ulus olarak  birlikteliğimizi pekiştiren geleneksel etkinlikler ve kültürel uğraşlarımız arasında yer alan birleşme ve kaynaşma geleneğine emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti. Vali Hasan Şıldak Yusufça programını Belediye ziyaretiyle tamamladı.  Programa Valimizin yanı sıra Milletvekili Bayram Özçelik,  Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Burdur- Gölhisar ilçesine bağlı bir belde iken Gölhisar ilçesinin mahallesi olan Yusufça Belde hakkını elde etmesinin ardından ziyaret eden vali Hasan Şıldak belde halkının geleneksel keşkek etkinliğine katıldı.

Burdur Gölhisar Yusufça Belde olduktan sonra ilk kez ziyaret eden vali Hasan Şıldak Yusufça’da geleneksel olarak düzenlenen Keşkek ve Aşure dağıtım törenine katılarak belde halkı ile birlikte keşkek pişirdi daha sonra görevliler ile birlikte belde halkına ve ziyaretçilere keşkek dağıttı. Vali Hasan Şıldak, Yusufçalılarla bir araya geldi.  

Katılımın yoğun olduğu programda aşure ve keşkek dağıtımı Vali Hasan Şıldak ve protokol tarafından yapıldı. Valimiz ikramların ardından Yusufçalılarla sohbet etti. Ulus olarak  birlikteliğimizi pekiştiren geleneksel etkinlikler ve kültürel uğraşlarımız arasında yer alan birleşme ve kaynaşma geleneğine emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti. Vali Hasan Şıldak Yusufça programını Belediye ziyaretiyle tamamladı. 

Programa Valimizin yanı sıra Milletvekili Bayram Özçelik,  Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.