VALİ HASAN ŞILDAK’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KÜLTÜR 31.05.2019 - 10:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3270+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Huzur ve bereket dolu bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayram sevinciyle buluştuk. Bir ay boyunca kardeşlik iklimini, dayanışmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık.
Bu mübarek ay boyunca, değişik vesilelerle, güvenlik güçlerimiz, eşsiz fedakârlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimizin bizlere emaneti aileleri, gazilerimiz, korunmaya muhtaç çocuklarımız, engellilerimiz ve el uzatılması gereken bütün kesimlerle, bir araya geldik. Bayram'ın getirdiği ulvi değerlerin, bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Bu vesileyle, bayram ziyaretleri için yola çıkacak bütün vatandaşlarımıza bir konuyu da özellikle hatırlatmak istiyorum. Bayram sevinçlerimizi üzüntüye dönüştürmemek için, trafik kurallarına azami düzeyde uyalım, aşırı hızdan uzak duralım. Bu duygular içinde, mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, bütün Burdurlu hemşerilerimize sağlık ve esenlikler diliyor, Bayram coşkusunun bütün gönülleri, bütün haneleri şenlendirmesini temenni ediyorum.  
Huzur ve bereket dolu bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayram sevinciyle buluştuk. Bir ay boyunca kardeşlik iklimini, dayanışmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık.

Bu mübarek ay boyunca, değişik vesilelerle, güvenlik güçlerimiz, eşsiz fedakârlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimizin bizlere emaneti aileleri, gazilerimiz, korunmaya muhtaç çocuklarımız, engellilerimiz ve el uzatılması gereken bütün kesimlerle, bir araya geldik.

Bayram'ın getirdiği ulvi değerlerin, bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Bu vesileyle, bayram ziyaretleri için yola çıkacak bütün vatandaşlarımıza bir konuyu da özellikle hatırlatmak istiyorum.

Bayram sevinçlerimizi üzüntüye dönüştürmemek için, trafik kurallarına azami düzeyde uyalım, aşırı hızdan uzak duralım.

Bu duygular içinde, mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, bütün Burdurlu hemşerilerimize sağlık ve esenlikler diliyor, Bayram coşkusunun bütün gönülleri, bütün haneleri şenlendirmesini temenni ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.