VALİ HASAN ŞILDAK JANDARMA’NIN 179. YILINI KUTLADI

DİĞER 14.06.2018 - 13:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4717+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK JANDARMA’NIN 179. YILINI KUTLADI

Devletimizin en köklü kurumları arasında yer alan Jandarma Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.
Milletinin huzuru ve güvenliği için gecesini gündüzüne katarak, Ülkemizin dört bir yanında en ücra köşeye varıncaya kadar, her türlü zorlu şartlarda vefakarca görev yapan Jandarma Teşkilatı, uzun yıllardır içeride ve dışarıda terör odaklarına karşı vermiş olduğumuz mücadelede göstermiş olduğu üstün gayret ve fedakarlıklarıyla her zaman dosta güven, düşmana korku salmıştır.  Vatan sevgisini her şeyin üstünde tutarak, birlik ve beraberliğimizin teminatı olan güvenlik güçlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi yarın da aynı şuur ve kararlılıkla üzerine düşen görevi eni iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, teşkilat mensubu aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, görevleri başında bulunan jandarma personelimize aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum.  
Devletimizin en köklü kurumları arasında yer alan Jandarma Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Milletinin huzuru ve güvenliği için gecesini gündüzüne katarak, Ülkemizin dört bir yanında en ücra köşeye varıncaya kadar, her türlü zorlu şartlarda vefakarca görev yapan Jandarma Teşkilatı, uzun yıllardır içeride ve dışarıda terör odaklarına karşı vermiş olduğumuz mücadelede göstermiş olduğu üstün gayret ve fedakarlıklarıyla her zaman dosta güven, düşmana korku salmıştır. 

Vatan sevgisini her şeyin üstünde tutarak, birlik ve beraberliğimizin teminatı olan güvenlik güçlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi yarın da aynı şuur ve kararlılıkla üzerine düşen görevi eni iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, teşkilat mensubu aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, görevleri başında bulunan jandarma personelimize aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.