VALİ HASAN ŞILDAK PAZARI GEZDİ

GÜNDEM 01.06.2018 - 18:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3721+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK PAZARI GEZDİ

Vali Hasan Şıldak, Ulu Cami’de kıldığı Cuma Namazı’nın ardından yukarı pazarda kurulan Cuma Pazarını gezdi.
Burdur’un en eski ve geleneksel pazarlarından olan Ulu Cami etrafında kurulan Burdur’un en eski semt pazarlarından Cuma Pazarını gezen Burdur Vali’si Hasan Şıldak ilk kez çıktığı pazarda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu.  Esnaflarla tanışarak nereli olduklarını soran, ürünlerinin hangi yöreden geldiği ve yetiştiği hakkında bilgiler alan Vali Hasan Şıldak kendisini tanıtarak sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlara hayırlı bereketli alışverişler diledi. Bazı esnafların Anadolu’daki pazarlarda olduğu gibi hanımlardan oluşması ise hoşuna giderken onlara pazarcılığın zorlukları konusunda da sorular sorarak gönüllerini aldı.  
Vali Hasan Şıldak, Ulu Cami’de kıldığı Cuma Namazı’nın ardından yukarı pazarda kurulan Cuma Pazarını gezdi.

Burdur’un en eski ve geleneksel pazarlarından olan Ulu Cami etrafında kurulan Burdur’un en eski semt pazarlarından Cuma Pazarını gezen Burdur Vali’si Hasan Şıldak ilk kez çıktığı pazarda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu. 

Esnaflarla tanışarak nereli olduklarını soran, ürünlerinin hangi yöreden geldiği ve yetiştiği hakkında bilgiler alan Vali Hasan Şıldak kendisini tanıtarak sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlara hayırlı bereketli alışverişler diledi. Bazı esnafların Anadolu’daki pazarlarda olduğu gibi hanımlardan oluşması ise hoşuna giderken onlara pazarcılığın zorlukları konusunda da sorular sorarak gönüllerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.