VALİ HASAN ŞILDAK; STK VE BANKALARI ZİYARET ETTİ

YAŞAM 08.12.2018 - 12:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2910+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK; STK VE BANKALARI ZİYARET ETTİ

6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği, Ticaret Borsası, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank Merkez Şubesine ziyaretlerde bulundu
Burdur Valisi Hasan Şıldak,  İlk olarak 6.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliğine ziyarette bulunan Vali Hasan Şıldak’ı Birlik Başkanı Ahmet Tural ve yönetimi karşıladı. Başkan Tural’ın makamında ziyaretini sürdüren Vali Hasan Şıldak, kendisinden çalışmalarıyla bilgi aldı.  Ziyaretini Ticaret Borsasıyla sürdüren Vali Hasan Şıldak’ı Borsa Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve Meclis Başkanı Hikmet Çandır karşıladı. Başkan Gündüzalp’in makamında devam eden ziyarette Vali Hasan Şıldak, Ticaret Borsası çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi alması sonrası hizmet binasını gezdi. Ziyaret sonunda Vali Hasan Şıldak’a, Başkan Gündüzalp tarafından anmalık takdim edildi.  Vali Hasan Şıldak, daha sonra Vakıf Bank Merkez Şubesi Müdürü Mustafa Keleş, Ziraat Bankası Merkez Şubesi Ercan Öner ve Halk Bankası Merkez Şubesi Müdürü Ali Cem Zincirli’ye ziyarette bulundu.  Ziyaretleri sırasında banka personellerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Hasan Şıldak, bankaya işlemleri için gelen vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.    
6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği, Ticaret Borsası, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank Merkez Şubesine ziyaretlerde bulundu

Burdur Valisi Hasan Şıldak,  İlk olarak 6.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliğine ziyarette bulunan Vali Hasan Şıldak’ı Birlik Başkanı Ahmet Tural ve yönetimi karşıladı. Başkan Tural’ın makamında ziyaretini sürdüren Vali Hasan Şıldak, kendisinden çalışmalarıyla bilgi aldı. 

Ziyaretini Ticaret Borsasıyla sürdüren Vali Hasan Şıldak’ı Borsa Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve Meclis Başkanı Hikmet Çandır karşıladı. Başkan Gündüzalp’in makamında devam eden ziyarette Vali Hasan Şıldak, Ticaret Borsası çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi alması sonrası hizmet binasını gezdi. Ziyaret sonunda Vali Hasan Şıldak’a, Başkan Gündüzalp tarafından anmalık takdim edildi. 

Vali Hasan Şıldak, daha sonra Vakıf Bank Merkez Şubesi Müdürü Mustafa Keleş, Ziraat Bankası Merkez Şubesi Ercan Öner ve Halk Bankası Merkez Şubesi Müdürü Ali Cem Zincirli’ye ziyarette bulundu. 

Ziyaretleri sırasında banka personellerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Hasan Şıldak, bankaya işlemleri için gelen vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.