VALİ HASAN ŞILDAK, VATANDAŞ İLE BİR ARAYA GELMEYE ÖZEN GÖSTEREYOR

YAŞAM 20.05.2019 - 16:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3170+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK, VATANDAŞ İLE BİR ARAYA GELMEYE ÖZEN GÖSTEREYOR

Tefenni ilçesi Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi binasının yapılacağı alanda incelemede bulundu. İlçenin ulu çınarı Mehmet Tokmaker’i ziyaret etti
Vali Hasan Şıldak, Cumartesi günü Tefenni İlçesine ziyarette bulundu.  İlçe merkezinde Kaymakamlık, Jandarma ve Emniyet birimlerini ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, ziyaretin devamında Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi binasının yapılacağı alanda incelemede bulundu. İlçenin ulu çınarı Mehmet Tokmaker’i ziyaret etti.  Ziyaret ettiği Kaymakam İlker Eker’den İlçe hakkında genel brifing alan Vali Hasan Şıldak, Emniyet ve Jandarma birimlerini ziyareti sırasında İlçenin genel asayiş durumu ile ilgili bilgi aldı. Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi binasının yapılacağı alanı yerinde inceleyerek, süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali Şıldak, İlçe Merkezinde son olarak marangozluk yapan 90 yaşındaki Mehmet Amcayı ziyaret ederek, hasbihal etti.  BAŞPINAR, YEŞİLKÖY VE BEYKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU Tefenni programına Başpınar, Yeşilköy ve Beyköy Köylerini ziyaretle devam eden Vali Şıldak, vatandaşlarla bir araya geldi. Ayrıca köy ziyaretleri sırasında Yeşilköy'de Soğuk Hava Deposu ve Beyköy'de TKDK destekleriyle yapılan bir çiftlikte incelemede bulundu.  Köy ziyaretleri kapsamında Tefenni İlçesinde üç köyü ziyaret eden Vali Şıldak, vatandaşlarla buluşarak sohbet etti, talep ve isteklerini dinledi. İlimizin meyvecilik alanında en önde gelen köyleri arasında yer alan Yeşilköy’de Soğu Hava Deposu’nda incelemede bulunan Vali Şıldak, ayrıca hayvancılık alanında örnek tesislerden biri olan Beyköy’de 100 başlık TKDK destekleriyle yapılan tesiste incelemede bulunarak, çiftlik hakkında bilgi aldı.  TEFENNİ İLÇESİ’NDE GENİŞ KATILIMLI İFTAR BULUŞMASI Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, Tefenni ziyaretinin son bölümünde İlçe merkezinde Şehit ve Gazi Aileleri, Tefennili vatandaşlar, İlçe Yöneticileri ve Muhtarlarla iftarda bir araya geldi.   Ramazan Ayı’nın huzur ve bereketini hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Vali Şıldak, bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ettiği başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere bütün davetlilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.  
Tefenni ilçesi Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi binasının yapılacağı alanda incelemede bulundu. İlçenin ulu çınarı Mehmet Tokmaker’i ziyaret etti

Vali Hasan Şıldak, Cumartesi günü Tefenni İlçesine ziyarette bulundu. 

İlçe merkezinde Kaymakamlık, Jandarma ve Emniyet birimlerini ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, ziyaretin devamında Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi binasının yapılacağı alanda incelemede bulundu. İlçenin ulu çınarı Mehmet Tokmaker’i ziyaret etti. 

Ziyaret ettiği Kaymakam İlker Eker’den İlçe hakkında genel brifing alan Vali Hasan Şıldak, Emniyet ve Jandarma birimlerini ziyareti sırasında İlçenin genel asayiş durumu ile ilgili bilgi aldı. Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi binasının yapılacağı alanı yerinde inceleyerek, süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali Şıldak, İlçe Merkezinde son olarak marangozluk yapan 90 yaşındaki Mehmet Amcayı ziyaret ederek, hasbihal etti. 


BAŞPINAR, YEŞİLKÖY VE BEYKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Tefenni programına Başpınar, Yeşilköy ve Beyköy Köylerini ziyaretle devam eden Vali Şıldak, vatandaşlarla bir araya geldi. Ayrıca köy ziyaretleri sırasında Yeşilköy'de Soğuk Hava Deposu ve Beyköy'de TKDK destekleriyle yapılan bir çiftlikte incelemede bulundu. 

Köy ziyaretleri kapsamında Tefenni İlçesinde üç köyü ziyaret eden Vali Şıldak, vatandaşlarla buluşarak sohbet etti, talep ve isteklerini dinledi. İlimizin meyvecilik alanında en önde gelen köyleri arasında yer alan Yeşilköy’de Soğu Hava Deposu’nda incelemede bulunan Vali Şıldak, ayrıca hayvancılık alanında örnek tesislerden biri olan Beyköy’de 100 başlık TKDK destekleriyle yapılan tesiste incelemede bulunarak, çiftlik hakkında bilgi aldı. 


TEFENNİ İLÇESİ’NDE GENİŞ KATILIMLI İFTAR BULUŞMASI

Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, Tefenni ziyaretinin son bölümünde İlçe merkezinde Şehit ve Gazi Aileleri, Tefennili vatandaşlar, İlçe Yöneticileri ve Muhtarlarla iftarda bir araya geldi.  

Ramazan Ayı’nın huzur ve bereketini hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Vali Şıldak, bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ettiği başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere bütün davetlilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.