VALİ HASAN ŞILDAK: VATANDAŞIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

YAŞAM 27.11.2018 - 16:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3062+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK: VATANDAŞIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Vali Hasan Şıldak, ilkini geçen hafta Salı günü başlattığı “Vatandaşla Buluşma Toplantılarına” devam ediyor.
Burdur valiliği tarafından rutin hale getirilen Her hafta Salı günleri 10:00 – 12:00 saatleri arasında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıların ikincisi bu gün yapıldı. Vatandaşlarımızla bire bir görüşerek, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Vali Hasan Şıldak, bugün gerçekleşen toplantıda da 38 vatandaşımızla bire bir görüşerek taleplerini dinledi.   Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir hazır bulunarak vatandaşların sorunlarını ilgili kurumlara iletmek üzere kayıt altına alarak not ettiler .   Vatandaşlarımızı doğrudan dinleyerek, çekinmeden kendilerini ifade etmelerini isteyen Vali Hasan Şıldak, taleplerle ilgili bütün kurumlarımız tarafından gereken özen ve hassasiyetin gösterileceğini, imkanlar ve mevzuat hükümleri çerçevesinde taleplerin değerlendirilerek, çözümler üretilmeye çalışacağını ifade etti.   Vatandaşlar ikincisi gerçekleşen “Vatandaşla Buluşma Toplantısını” düzenlediği için Valimize teşekkür ederek, gösterdiği yakın ilgi ve alaka için memnuniyetlerini ifade ederek toplantıdan ayrıldılar.  
Vali Hasan Şıldak, ilkini geçen hafta Salı günü başlattığı “Vatandaşla Buluşma Toplantılarına” devam ediyor.

Burdur valiliği tarafından rutin hale getirilen Her hafta Salı günleri 10:00 – 12:00 saatleri arasında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıların ikincisi bu gün yapıldı. Vatandaşlarımızla bire bir görüşerek, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Vali Hasan Şıldak, bugün gerçekleşen toplantıda da 38 vatandaşımızla bire bir görüşerek taleplerini dinledi.  

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir hazır bulunarak vatandaşların sorunlarını ilgili kurumlara iletmek üzere kayıt altına alarak not ettiler .  

Vatandaşlarımızı doğrudan dinleyerek, çekinmeden kendilerini ifade etmelerini isteyen Vali Hasan Şıldak, taleplerle ilgili bütün kurumlarımız tarafından gereken özen ve hassasiyetin gösterileceğini, imkanlar ve mevzuat hükümleri çerçevesinde taleplerin değerlendirilerek, çözümler üretilmeye çalışacağını ifade etti.  

Vatandaşlar ikincisi gerçekleşen “Vatandaşla Buluşma Toplantısını” düzenlediği için Valimize teşekkür ederek, gösterdiği yakın ilgi ve alaka için memnuniyetlerini ifade ederek toplantıdan ayrıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.