VALİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNE HİTAP ETTİ

DİĞER 07.07.2018 - 14:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3466+ kez okundu.
 

VALİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNE HİTAP ETTİ

İl Genel Meclisi’nin Temmuz ayı 5’inci birleşimine katılan Vali Hasan Şıldak, meclis gündemi öncesi İl Genel Meclis üyelerine hitap etti.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Temmuz ayının son birleşiminde yaptığı konuşmada; İl Genel Meclisi'nde alınan kararlar doğrultusunda, ilimiz genelinde yatırımların yapıldığı ifade ederek, planlamaların öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda yapılması gerektiğine vurgu yaptı.   ATACAĞIMIZ ADIMLARI KILI KIRK YARARAK HESAPLAYACAĞIZ Bizim boşa geçirecek bir dakikamız olmadığı gibi, boşa harcayacak bir kuruş fazla paramız da yok diyen Vali Hasan Şıldak, yapılacak yatırımları doğru tespit edip kaynakları en optimal şekilde kullanacaklarını ifade etti. Görevde bulunduğum süre içerisinde yapacağımız planlamaları, atacağız adımları kılı kırk yararak hesaplamamız gerektiğini düşünüyorum diyen Valimiz, burada alınacak kararlar doğrultusunda yatırımların en iyi şekilde planlaması gerektiğini vurguladı.   EN DOĞRU KARARI OTURUP HEP BERABER VERECEĞİZ Bütçe ve programın yapılması konusunda hepimize görevler düşüyor diyen Burdur Valisi Hasan Şıldak, yatırımların kamu kaynakları ile yapıldığını bilerek, harcanan her kuruşun aslında vatandaş olarakda cebimizden çıkan vergiler, devletimizin bütçesinden harcanan rakamlar olduğunu bilerek gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini belirtti. Talepler göz önüne alınarak, en doğru kararı oturup hep beraber vereceğiz diyen Vali Hasan Şıldak, bazen en doğru kararı almak zordur ama en önemlisi de budur. Doğru kararı verdikten sonra en çok ihtiyaç nerede, hangi sırayla yapılacak, hangi kaynaklar kullanılacak, bunu tespit ederek programın uygulamasında taviz verilmeden yatırımları hayata geçireceklerini söyledi.   BİRLİKTE ÇALIŞMAYI ÖNEMSEYEN BİR İDARECİYİM İl Özel İdaresi’nin planlı ve programlı çalışması gereken bir teşkilat olduğuna vurgu yapan Vali Hasan Şıldak; biz üzerimize düşeni en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olacağız. Ben alanda hızlı çalışmayı ama aynı zamanda da verimli şartları oluşturmayı, birlikte çalışmayı önemseyen bir idareciyim. Bu manada geldiğimiz günden bu yana vermiş olduğumuz mesajlar birlik beraberlik ruhu içinde, hep birlikte hareket etme, hiç kimseyi dışlamadan, uyum sağlama ve devletin olması gereken nizamı içerisinde kurallara uyarak ama insanımızı da kucaklayarak, talepleri de sonuna kadar değerlendirerek en iyi hizmeti yapmak olacaktır.” diyerek konuşmasını tamamladı.  
İl Genel Meclisi’nin Temmuz ayı 5’inci birleşimine katılan Vali Hasan Şıldak, meclis gündemi öncesi İl Genel Meclis üyelerine hitap etti.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Temmuz ayının son birleşiminde yaptığı konuşmada; İl Genel Meclisi'nde alınan kararlar doğrultusunda, ilimiz genelinde yatırımların yapıldığı ifade ederek, planlamaların öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

 

ATACAĞIMIZ ADIMLARI KILI KIRK YARARAK HESAPLAYACAĞIZ

Bizim boşa geçirecek bir dakikamız olmadığı gibi, boşa harcayacak bir kuruş fazla paramız da yok diyen Vali Hasan Şıldak, yapılacak yatırımları doğru tespit edip kaynakları en optimal şekilde kullanacaklarını ifade etti. Görevde bulunduğum süre içerisinde yapacağımız planlamaları, atacağız adımları kılı kırk yararak hesaplamamız gerektiğini düşünüyorum diyen Valimiz, burada alınacak kararlar doğrultusunda yatırımların en iyi şekilde planlaması gerektiğini vurguladı.

 

EN DOĞRU KARARI OTURUP HEP BERABER VERECEĞİZ

Bütçe ve programın yapılması konusunda hepimize görevler düşüyor diyen Burdur Valisi Hasan Şıldak, yatırımların kamu kaynakları ile yapıldığını bilerek, harcanan her kuruşun aslında vatandaş olarakda cebimizden çıkan vergiler, devletimizin bütçesinden harcanan rakamlar olduğunu bilerek gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini belirtti. Talepler göz önüne alınarak, en doğru kararı oturup hep beraber vereceğiz diyen Vali Hasan Şıldak, bazen en doğru kararı almak zordur ama en önemlisi de budur. Doğru kararı verdikten sonra en çok ihtiyaç nerede, hangi sırayla yapılacak, hangi kaynaklar kullanılacak, bunu tespit ederek programın uygulamasında taviz verilmeden yatırımları hayata geçireceklerini söyledi.

 

BİRLİKTE ÇALIŞMAYI ÖNEMSEYEN BİR İDARECİYİM

İl Özel İdaresi’nin planlı ve programlı çalışması gereken bir teşkilat olduğuna vurgu yapan Vali Hasan Şıldak; biz üzerimize düşeni en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olacağız. Ben alanda hızlı çalışmayı ama aynı zamanda da verimli şartları oluşturmayı, birlikte çalışmayı önemseyen bir idareciyim. Bu manada geldiğimiz günden bu yana vermiş olduğumuz mesajlar birlik beraberlik ruhu içinde, hep birlikte hareket etme, hiç kimseyi dışlamadan, uyum sağlama ve devletin olması gereken nizamı içerisinde kurallara uyarak ama insanımızı da kucaklayarak, talepleri de sonuna kadar değerlendirerek en iyi hizmeti yapmak olacaktır.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.