VALİ MEM ARGE BİRİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİM 31.10.2018 - 17:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3067+ kez okundu.
 

VALİ MEM ARGE BİRİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak Kurumun ARGE birimiyle bir araya geldi.
Burdur Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu proje birimi başta olmak üzere bütün kamu kurumlarının proje birimlerinin aktif olarak çalışması için kurum müdürlerine talimat veren Vali Hasan Şıldak, bugün ki mesaisine İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje çalışmalarını yürüten kurumun ARGE birimini ziyaretle başladı.  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın hazır bulunduğu ziyarette Valimiz, ARGE birimi tarafından yürütülen projelerle ilgili bilgi aldı.  Kurumların Proje birimlerine ayrı bir önem vereceğini belirten Vali Hasan Şıldak, ilimizin Ulusal ve Uluslararası projelerden daha fazla faydalanması için beklentilerini ARGE birimiyle paylaşarak, bu doğrultuda projeler geliştirmelerini istedi.  Valimiz ziyaretinde bir süre ARGE birimi personeli ile görüştükten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrıldı.
Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak Kurumun ARGE birimiyle bir araya geldi.

Burdur Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu proje birimi başta olmak üzere bütün kamu kurumlarının proje birimlerinin aktif olarak çalışması için kurum müdürlerine talimat veren Vali Hasan Şıldak, bugün ki mesaisine İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje çalışmalarını yürüten kurumun ARGE birimini ziyaretle başladı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın hazır bulunduğu ziyarette Valimiz, ARGE birimi tarafından yürütülen projelerle ilgili bilgi aldı. 

Kurumların Proje birimlerine ayrı bir önem vereceğini belirten Vali Hasan Şıldak, ilimizin Ulusal ve Uluslararası projelerden daha fazla faydalanması için beklentilerini ARGE birimiyle paylaşarak, bu doğrultuda projeler geliştirmelerini istedi. 

Valimiz ziyaretinde bir süre ARGE birimi personeli ile görüştükten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.