VALİ ŞILDAK’DAN, “YENİ HAFTAYA İYİ BAŞLANGIÇ TOPLANTISI”

GÜNDEM 06.06.2018 - 09:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3538+ kez okundu.
 

VALİ ŞILDAK’DAN, “YENİ HAFTAYA İYİ BAŞLANGIÇ TOPLANTISI”

Vali Hasan Şıldak, İl Özel İdare Meclis Salonunda yapılan toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile beklentilerini paylaştı.
Vali Hasan Şıldak, Vali Hasan Şıldak, Yönetim anlayışı ve birlikte çalışacakları süre içerisinde izleyecekleri çalışma prensipleri kurum yöneticilerinden beklentileri ile ilgili bazı hususları kendileriyle paylaştı.  İl Özel İdare Meclis Salonunda yapılan toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile göreve başlamasının ardından ilk kez toplantıda bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, yönetim anlayışı ve birlikte çalışacakları süre içerisinde idare olarak izleyecekleri çalışma prensipleri ve kurum yöneticilerinden beklentileri ile ilgili bazı hususları kendileriyle paylaştı.  Vali Hasan Şıldak konuşmasının başında bugüne kadar hizmet etmiş tüm valiler ve yöneticilere Burdur’a yaptıkları hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.  Kurum yöneticilerine bazı hususlarda talimatlarını aktaran Valimiz, öncelikle kurumlar arasında uyum ve koordinasyonu sağlayarak, iş birliği içerisinde daha hızlı, daha verimli çalışma ortamını oluşturarak, hesap verebilir, şeffaf,  vatandaş memnuniyetini esas alan, ulaşılabilir bir yönetim anlayışıyla, yeni projeler, fikirler geliştirerek daha fazla nasıl hizmet üretebiliriz bunun arayışında olacaklarını söyledi.  Tüm yönetici arkadaşlardan değindiği hususlarda gerekli hassasiyeti göstermelerini isteyen Valimiz, Devletin vakar ve ciddiyetini yansıtan bir çalışma prensibini hep birlikte uygulayacaklarını ifade etti.  Özellikle yatırımcı kurum müdürlerinden, devam eden yatırımlarını yakından takip etmelerini isteyen Valimiz, yatırımların zamanında tamamlanması noktasında gerekli takibin bizzat kendileri tarafından yapılmasını istedi.  Önümüzdeki hafta içerisinde Burdur Valiliği imza yetkileri yönergesini yayınlayacaklarını ifade eden Valimiz, yönergeyi takip etmelerini isteyerek, özelikle seçim sürecinde olunması hasebiyle Seçim Kurullarının talebi üzerine yapılan araç ve personel görevlendirmelerinde her hangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedi.  Toplantının devamında Kurum Müdürlerine söz veren Vali Hasan Şıldak, görevlerine yeni başlayan İl Göç İdaresi Müdürü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne hayırlı olsun dileklerini iletti. Sırayla söz alan kurum yöneticileri genel itibariyle kurumlarının işleyişleriyle ilgili bilgilendirmede bulundular.  
Vali Hasan Şıldak, İl Özel İdare Meclis Salonunda yapılan toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile beklentilerini paylaştı.

Vali Hasan Şıldak, Vali Hasan Şıldak, Yönetim anlayışı ve birlikte çalışacakları süre içerisinde izleyecekleri çalışma prensipleri kurum yöneticilerinden beklentileri ile ilgili bazı hususları kendileriyle paylaştı. 

İl Özel İdare Meclis Salonunda yapılan toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile göreve başlamasının ardından ilk kez toplantıda bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, yönetim anlayışı ve birlikte çalışacakları süre içerisinde idare olarak izleyecekleri çalışma prensipleri ve kurum yöneticilerinden beklentileri ile ilgili bazı hususları kendileriyle paylaştı. 

Vali Hasan Şıldak konuşmasının başında bugüne kadar hizmet etmiş tüm valiler ve yöneticilere Burdur’a yaptıkları hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. 

Kurum yöneticilerine bazı hususlarda talimatlarını aktaran Valimiz, öncelikle kurumlar arasında uyum ve koordinasyonu sağlayarak, iş birliği içerisinde daha hızlı, daha verimli çalışma ortamını oluşturarak, hesap verebilir, şeffaf,  vatandaş memnuniyetini esas alan, ulaşılabilir bir yönetim anlayışıyla, yeni projeler, fikirler geliştirerek daha fazla nasıl hizmet üretebiliriz bunun arayışında olacaklarını söyledi. 

Tüm yönetici arkadaşlardan değindiği hususlarda gerekli hassasiyeti göstermelerini isteyen Valimiz, Devletin vakar ve ciddiyetini yansıtan bir çalışma prensibini hep birlikte uygulayacaklarını ifade etti. 

Özellikle yatırımcı kurum müdürlerinden, devam eden yatırımlarını yakından takip etmelerini isteyen Valimiz, yatırımların zamanında tamamlanması noktasında gerekli takibin bizzat kendileri tarafından yapılmasını istedi. 

Önümüzdeki hafta içerisinde Burdur Valiliği imza yetkileri yönergesini yayınlayacaklarını ifade eden Valimiz, yönergeyi takip etmelerini isteyerek, özelikle seçim sürecinde olunması hasebiyle Seçim Kurullarının talebi üzerine yapılan araç ve personel görevlendirmelerinde her hangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedi. 

Toplantının devamında Kurum Müdürlerine söz veren Vali Hasan Şıldak, görevlerine yeni başlayan İl Göç İdaresi Müdürü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne hayırlı olsun dileklerini iletti. Sırayla söz alan kurum yöneticileri genel itibariyle kurumlarının işleyişleriyle ilgili bilgilendirmede bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.