VALİ ŞILDAK ÖZEL İDARE ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLADI

GÜNDEM 18.06.2018 - 18:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3951+ kez okundu.
 

VALİ ŞILDAK ÖZEL İDARE ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLADI

Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde İl Özel İdaresi Çalışanları ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, çalışanların bayramını kutladı
Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde İl Özel İdaresi Çalışanları ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak ve birim müdürlerinin katıldığı programda kurum personeliyle bayramlaştı.  Valimiz Sosyal Tesislerde düzenlenen Bayramlaşma programında personele hitaben yaptığı konuşmasının ardından, İl Özel İdaresi çalışanları ile tek tek bayramlaşarak, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.  Vali Hasan Şıldak Bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; “İl Özel İdaremizde geleneksel hale gelmiş personel bayramlaşmasına katılarak, hem sizlerle bir araya gelme, hem de sizleri bu vesileyle selamlama fırsatı buldum. Allah nice bayramlara sağlık ve huzur içinde ulaşmayı nasip eylesin. Öncelikle İl Özel İdaremizle ilgili birkaç tespitimi ve temennimi bu vesileyle ifade etmek istiyorum.   İL ÖZEL İDARESİ YÖNETİM SİSTEMİMİZİN ÇOK ÖNEMLİ BİR HALKASI Tabi İl Özel İdaresi büyük şehir olan vilayetler dışında ülkemizde hizmet vermeye devam ediyor. İl Özel İdareleri tarihsel sürece bakılınca kökleri Osmanlı dönemine dayanan yönetim sistemimizin çok önemli bir halkası, hizmet alanı, ve hizmet noktasıdır. Bundan dolayı Burdur’da da İl Özel İdaresi pek çok alanda özellikle kırsal alt yapı hizmetlerinin sağlanmasında şimdiye kadar büyük fedakarlıklarla, güzel hizmetler ortaya koymuştur. Yapılan çalışmaların pek azını kısa zaman içinde yerinde inceleyerek görme şansını buldum, ama bazı örnekleri görerek genele ilişkin de kanaat oluşması mümkün oluyor.   HER BİR PERSONELİMİZİN YÜRÜTTÜĞÜ HİZMET KENDİ ÇAPINDA ÖNEMLİ OLDUĞU GİBİ BİZİM İÇİN DE DEĞERLİDİR Bu itibarla İl Özel İdaresinin başı olarak bize düşen sizlerle birlikte bu hizmet yarışını daha ileri noktalara, daha üst sevilere çıkarmaktır. Tabi gerek  sahada çalışan arkadaşlarımız sizler, gerek yönetici sıfatıyla bulunan arkadaşlarımız şube müdürlerimiz, gerek memur personelimiz, gerek işçilerimiz bütün statülerde herkesin yürüttüğü hizmet kendi çapında önemlidir. Her biriniz bizim için değerlidir, bu ülke için çok değerlidir.   HİZMETLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE, EN ETKİLİ, EN VERİMLİ, EN ŞEFFAF, AYNI ZAMANDA EN TASARRUFLU ŞEKİLDE SÜRDÜRMEYE ÇALIŞACAĞIZ Bundan dolayı hem kendi öz gelirlerimizle yürüttüğümüz hizmetleri, hem diğer bakanlıkların İl Özel İdare bütçemize aktarmak suretiyle yürüteceğimiz hizmetleri, hem de KÖYDES kapsamındaki hizmetleri bundan sonra en iyi şekilde, en etkili, en verimli, en şeffaf aynı zamanda en tasarruflu şekilde sürdürmeye çalışacağız. Burada kısaca ifade etmek istediklerim bunlar. Zaten önümüzdeki süreçte de birlikte mesaimize devam ederek, yakın çalışacağız.   İnşallah en iyi şartlarda, huzurlu bir ortamda, iyi hizmetleri, hayırlı hizmetleri bizlere yapmayı Allah nasip etsin.” diyerek konuşmasını tamamladı.  
Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde İl Özel İdaresi Çalışanları ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, çalışanların bayramını kutladı

Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde İl Özel İdaresi Çalışanları ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak ve birim müdürlerinin katıldığı programda kurum personeliyle bayramlaştı. 

Valimiz Sosyal Tesislerde düzenlenen Bayramlaşma programında personele hitaben yaptığı konuşmasının ardından, İl Özel İdaresi çalışanları ile tek tek bayramlaşarak, Ramazan Bayramlarını tebrik etti. 

Vali Hasan Şıldak Bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; “İl Özel İdaremizde geleneksel hale gelmiş personel bayramlaşmasına katılarak, hem sizlerle bir araya gelme, hem de sizleri bu vesileyle selamlama fırsatı buldum. Allah nice bayramlara sağlık ve huzur içinde ulaşmayı nasip eylesin. Öncelikle İl Özel İdaremizle ilgili birkaç tespitimi ve temennimi bu vesileyle ifade etmek istiyorum.

 

İL ÖZEL İDARESİ YÖNETİM SİSTEMİMİZİN ÇOK ÖNEMLİ BİR HALKASI

Tabi İl Özel İdaresi büyük şehir olan vilayetler dışında ülkemizde hizmet vermeye devam ediyor. İl Özel İdareleri tarihsel sürece bakılınca kökleri Osmanlı dönemine dayanan yönetim sistemimizin çok önemli bir halkası, hizmet alanı, ve hizmet noktasıdır. Bundan dolayı Burdur’da da İl Özel İdaresi pek çok alanda özellikle kırsal alt yapı hizmetlerinin sağlanmasında şimdiye kadar büyük fedakarlıklarla, güzel hizmetler ortaya koymuştur. Yapılan çalışmaların pek azını kısa zaman içinde yerinde inceleyerek görme şansını buldum, ama bazı örnekleri görerek genele ilişkin de kanaat oluşması mümkün oluyor.

 

HER BİR PERSONELİMİZİN YÜRÜTTÜĞÜ HİZMET KENDİ ÇAPINDA ÖNEMLİ OLDUĞU GİBİ BİZİM İÇİN DE DEĞERLİDİR

Bu itibarla İl Özel İdaresinin başı olarak bize düşen sizlerle birlikte bu hizmet yarışını daha ileri noktalara, daha üst sevilere çıkarmaktır. Tabi gerek  sahada çalışan arkadaşlarımız sizler, gerek yönetici sıfatıyla bulunan arkadaşlarımız şube müdürlerimiz, gerek memur personelimiz, gerek işçilerimiz bütün statülerde herkesin yürüttüğü hizmet kendi çapında önemlidir. Her biriniz bizim için değerlidir, bu ülke için çok değerlidir.

 

HİZMETLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE, EN ETKİLİ, EN VERİMLİ, EN ŞEFFAF, AYNI ZAMANDA EN TASARRUFLU ŞEKİLDE SÜRDÜRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Bundan dolayı hem kendi öz gelirlerimizle yürüttüğümüz hizmetleri, hem diğer bakanlıkların İl Özel İdare bütçemize aktarmak suretiyle yürüteceğimiz hizmetleri, hem de KÖYDES kapsamındaki hizmetleri bundan sonra en iyi şekilde, en etkili, en verimli, en şeffaf aynı zamanda en tasarruflu şekilde sürdürmeye çalışacağız. Burada kısaca ifade etmek istediklerim bunlar. Zaten önümüzdeki süreçte de birlikte mesaimize devam ederek, yakın çalışacağız.

 

İnşallah en iyi şartlarda, huzurlu bir ortamda, iyi hizmetleri, hayırlı hizmetleri bizlere yapmayı Allah nasip etsin.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.