VALİ ŞERİF YILMAZ’IN 10 KASIM MESAJI

YAŞAM 09.11.2017 - 10:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2858+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’IN 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79. yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyorum.
Asırlardır yaşadığımız Anadolu coğrafyasından bizleri atmak, parçalamak isteyen düşmanlara karşı, Kurtuluş Savaşına liderlik ederek bağımsızlığımız uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milletine özgürlüğünü armağan etmiş, kısa yaşamına sığdırdığı başarılarıyla, öngörüleriyle, Türk ve Dünya tarihinde ki yerini almış, büyük bir komutan, saygın bir devlet adamıdır.     Ona olan saygımızın en güzel ifadesi “en büyük eserim dediği Cumhuriyete” sahip çıkmak, onun bırakmış olduğu mirası gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışmaktır.     Dün Atatürk önderliğinde istiklal ve istikbaline sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de aynı ruhla ve heyecanla yedi düvele karşı Cumhuriyetine, demokrasisine sahip çıkmıştır.  İnanıyorum ki gelecek nesillerimizde Devletimizi payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerdir.     Bu duygularla vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.  
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79. yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyorum.

Asırlardır yaşadığımız Anadolu coğrafyasından bizleri atmak, parçalamak isteyen düşmanlara karşı, Kurtuluş Savaşına liderlik ederek bağımsızlığımız uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milletine özgürlüğünü armağan etmiş, kısa yaşamına sığdırdığı başarılarıyla, öngörüleriyle, Türk ve Dünya tarihinde ki yerini almış, büyük bir komutan, saygın bir devlet adamıdır.

 

 

Ona olan saygımızın en güzel ifadesi “en büyük eserim dediği Cumhuriyete” sahip çıkmak, onun bırakmış olduğu mirası gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışmaktır.

 

 

Dün Atatürk önderliğinde istiklal ve istikbaline sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de aynı ruhla ve heyecanla yedi düvele karşı Cumhuriyetine, demokrasisine sahip çıkmıştır.  İnanıyorum ki gelecek nesillerimizde Devletimizi payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerdir.

 

 

Bu duygularla vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.