VALİ ŞERİF YILMAZ’IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI.

GÜNDEM 17.09.2016 - 16:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3519+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI.

Aziz milletimiz, tarihi boyunca vatanı uğrunda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır.
Ülkemizin bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü savunmak, vatan topraklarımızı, bayrağımızı, kutsal değerlerimizi ve namusumuzu korumak için canlarını hiçe sayarak gazilik onuruna erişen Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum.     Aziz milletimiz, tarihi boyunca vatanı uğrunda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır. Bugün, hür ve bağımsız yaşadığımız bu vatan toprakları, maddi bedeller ödenerek değil, şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanca mücadeleleri sayesinde kazanılmıştır. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır.    Bugünde milletimiz, tarihinden aldığı sorumlulukla, dün nasıl Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da ve Kurtuluş Savaşının diğer cephelerinde düşmana karşı göğsünü siper etmişse bugünde birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi zedeleyerek, Ülkemizi içeriden ve dışarıdan bölmeye çalışan Terör odaklarına karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürmekte kendisini tankların önüne atmaktan, kurşunlara göğsünü siper etmekten geri kalmamaktadır.    Güvenlik güçlerimiz tarafından PKK terör örgütüne karşı verilen kararlı mücadele ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine karşı milletimiz tarafından gösterilen birliktelik bunun en önemli göstergesidir.            Bu duygu ve düşüncelerle, mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazilerimiz ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olan kahraman Gazilerimizin, Gaziler Gününü kutluyor şükranlarımı sunuyorum.  
Aziz milletimiz, tarihi boyunca vatanı uğrunda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır.

Ülkemizin bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü savunmak, vatan topraklarımızı, bayrağımızı, kutsal değerlerimizi ve namusumuzu korumak için canlarını hiçe sayarak gazilik onuruna erişen Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum.

 

 

Aziz milletimiz, tarihi boyunca vatanı uğrunda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır. Bugün, hür ve bağımsız yaşadığımız bu vatan toprakları, maddi bedeller ödenerek değil, şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanca mücadeleleri sayesinde kazanılmıştır. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. 

 

Bugünde milletimiz, tarihinden aldığı sorumlulukla, dün nasıl Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da ve Kurtuluş Savaşının diğer cephelerinde düşmana karşı göğsünü siper etmişse bugünde birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi zedeleyerek, Ülkemizi içeriden ve dışarıdan bölmeye çalışan Terör odaklarına karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürmekte kendisini tankların önüne atmaktan, kurşunlara göğsünü siper etmekten geri kalmamaktadır. 

 

Güvenlik güçlerimiz tarafından PKK terör örgütüne karşı verilen kararlı mücadele ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine karşı milletimiz tarafından gösterilen birliktelik bunun en önemli göstergesidir. 

         

Bu duygu ve düşüncelerle, mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazilerimiz ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olan kahraman Gazilerimizin, Gaziler Gününü kutluyor şükranlarımı sunuyorum.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.