VALİ ŞERİF YILMAZ’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 20.06.2016 - 18:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4116+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Bakanlar Kurulu Kararı ile Burdur Valiliği görevine atanan Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
                BURDUR MİLLETVEKİLİ PETEK’DEN ZİYARET Burdur Milletvekili Reşat Petek Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Milletvekili Petek yeni görevinin ilimize ve kendisine hayırlı olmasını dileyerek, Vali Yılmaz'a çalışmalarında başarılar diledi  Vali Yılmaz, Milletvekili Petek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.  Petek, Vali Yılmaz ile bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldı.                      BÜROTRATLAR ZİYARET ETTİ Vakıf Bank Şube Müdürü Ramazan Güzel ve Banka yetkilisi Berna Karagöl, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Metin Özyurt, Tapu Müdürü Ahmet İlkin Alkan, Kadastro Müdürü Engin Reis Vali Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Daha sonra Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sermed Aygören, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Murat Erk, Mali Hizmetler Başkanı Ufuk Aydeniz ve Burdur Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Ferhunda Demir tarafından Vali Yılmaz'a ziyaret gerçekleştirildi.                           ÇELTİKÇİ BELEDİYE BAŞKANI ZİYARET Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Aydın, Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.  Vali Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Aydın'a teşekkür etti. Vali Yılmaz ile bir süre sohbet eden Başkan Aydın daha sonra makamdan ayrıldı.           
Bakanlar Kurulu Kararı ile Burdur Valiliği görevine atanan Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

                BURDUR MİLLETVEKİLİ PETEK’DEN ZİYARET

Burdur Milletvekili Reşat Petek Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Milletvekili Petek yeni görevinin ilimize ve kendisine hayırlı olmasını dileyerek, Vali Yılmaz'a çalışmalarında başarılar diledi 

Vali Yılmaz, Milletvekili Petek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

Petek, Vali Yılmaz ile bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldı.

                     BÜROTRATLAR ZİYARET ETTİ

Vakıf Bank Şube Müdürü Ramazan Güzel ve Banka yetkilisi Berna Karagöl, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Metin Özyurt, Tapu Müdürü Ahmet İlkin Alkan, Kadastro Müdürü Engin Reis Vali Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Daha sonra Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sermed Aygören, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Murat Erk, Mali Hizmetler Başkanı Ufuk Aydeniz ve Burdur Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Ferhunda Demir tarafından Vali Yılmaz'a ziyaret gerçekleştirildi. 

                         ÇELTİKÇİ BELEDİYE BAŞKANI ZİYARET

Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Aydın, Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Vali Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Aydın'a teşekkür etti.

Vali Yılmaz ile bir süre sohbet eden Başkan Aydın daha sonra makamdan ayrıldı. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.