VALİ ŞERİF YILMAZ AK PARTİ MECLİS ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

GÜNDEM 22.06.2016 - 18:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3239+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ AK PARTİ MECLİS ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı ve İl Genel Meclisi Ak Parti Gurubu, Vali Şerif Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.
İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Yılmaz, birlik beraberlik içerisinde Burdur'a en iyi hizmeti yapacağımızın inancında olduğunu ifade ederek, İl Genel Meclis Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette, İl Genel Meclisi üyeleri ise Vali Yılmaz'ın yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, İl genelinde devam eden çalışmalar hakkında kendisine kısa bilgiler verdiler.            GAZETECİLER CEMİYETİ VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ   Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, Yönetimi ve üyeleri ile Vali Şerif Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.   Ziyarette, Cemiyet Başkanı Kürşat Tuncel'in beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden Burdur Radyosu Genel Müdürü Serkan Şimşek, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Mesut Madan, Belediye Başkanı Basın Danışmanı Onur Özkan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Basın Birimi Sorumlusu Bilal Karasakal, Çağdaş Burdur Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Meral Öztürk, Burdur Gazetesi Muhabiri Bahtiyar Turan, üyelerden Eski Cemiyet Başkanı Ercan Taraşlı, Eski Cemiyet Başkanı Yusuf Tortop, Anadolu Ajansı Burdur Temsilcisi Gökmen Yüce ve Burdur Web İnternet Haber Sitesi Sahibi Özgür Doğan yer aldı.   Cemiyetin gerçekleştirdiği ziyarette İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir hazır bulundu.   Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel Vali Şerif Yılmaz'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi. Burdur Basınıyla ilgili Vali Yılmaz'a kısa bir bilgilendirme yapan Başkan Tuncel, mevcut gazeteler, televizyon, radyo, ajanslar ve yerel internet haber siteleriyle ilgili bilgi verdi. Başkan Tuncel Burdur Basını olarak güzel bir birlikteliklerinin olduğunu Cemiyet Yönetimini oluştururken de dağılıma dikkat ederek Cemiyet Yönetimini belirlediklerini ifade etti.   Vali Şerif Yılmaz Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve Üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Vatandaşlara doğru bilginin aktarılması noktasında basının önemli bir görevi olduğunu belirten Vali Şerif Yılmaz, eleştiriye açık olduğunu, basının bazen bizim bakamadığımız pencereden bakarak yaptıkları değerlendirmelerle bizlere katkıda bulunduklarını ifade etti.   Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyeleri Vali Yılmaz ile bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldı.                  BAŞKAN ERCENGİZ’DEN VALİ YILMAZ’A ZİYARET   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Ziyarette, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in beraberinde Belediye Başkanı Yardımcıları Ali Say ve Serdar Başgül'de yer aldı.   Vali Yılmaz, Başkan Ercengiz'e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.   Başkan Ercengiz Vali Yılmaz'a yeni görevinin kendisi ve ilimiz için hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi. Vali Yılmaz ile bir süre sohbet eden Başkan Ercengiz daha sonra makamdan ayrıldı.  
İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı ve İl Genel Meclisi Ak Parti Gurubu, Vali Şerif Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Yılmaz, birlik beraberlik içerisinde Burdur'a en iyi hizmeti yapacağımızın inancında olduğunu ifade ederek, İl Genel Meclis Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette, İl Genel Meclisi üyeleri ise Vali Yılmaz'ın yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, İl genelinde devam eden çalışmalar hakkında kendisine kısa bilgiler verdiler.

 

         GAZETECİLER CEMİYETİ VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

 

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, Yönetimi ve üyeleri ile Vali Şerif Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette, Cemiyet Başkanı Kürşat Tuncel'in beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden Burdur Radyosu Genel Müdürü Serkan Şimşek, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Mesut Madan, Belediye Başkanı Basın Danışmanı Onur Özkan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Basın Birimi Sorumlusu Bilal Karasakal, Çağdaş Burdur Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Meral Öztürk, Burdur Gazetesi Muhabiri Bahtiyar Turan, üyelerden Eski Cemiyet Başkanı Ercan Taraşlı, Eski Cemiyet Başkanı Yusuf Tortop, Anadolu Ajansı Burdur Temsilcisi Gökmen Yüce ve Burdur Web İnternet Haber Sitesi Sahibi Özgür Doğan yer aldı.

 

Cemiyetin gerçekleştirdiği ziyarette İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir hazır bulundu.

 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel Vali Şerif Yılmaz'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi. Burdur Basınıyla ilgili Vali Yılmaz'a kısa bir bilgilendirme yapan Başkan Tuncel, mevcut gazeteler, televizyon, radyo, ajanslar ve yerel internet haber siteleriyle ilgili bilgi verdi. Başkan Tuncel Burdur Basını olarak güzel bir birlikteliklerinin olduğunu Cemiyet Yönetimini oluştururken de dağılıma dikkat ederek Cemiyet Yönetimini belirlediklerini ifade etti.

 

Vali Şerif Yılmaz Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve Üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Vatandaşlara doğru bilginin aktarılması noktasında basının önemli bir görevi olduğunu belirten Vali Şerif Yılmaz, eleştiriye açık olduğunu, basının bazen bizim bakamadığımız pencereden bakarak yaptıkları değerlendirmelerle bizlere katkıda bulunduklarını ifade etti.

 

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyeleri Vali Yılmaz ile bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldı. 

 

              BAŞKAN ERCENGİZ’DEN VALİ YILMAZ’A ZİYARET

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in beraberinde Belediye Başkanı Yardımcıları Ali Say ve Serdar Başgül'de yer aldı.

 

Vali Yılmaz, Başkan Ercengiz'e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

 

Başkan Ercengiz Vali Yılmaz'a yeni görevinin kendisi ve ilimiz için hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi. Vali Yılmaz ile bir süre sohbet eden Başkan Ercengiz daha sonra makamdan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.