VALİ ŞERİF YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS KUTLAMASI

GÜNDEM 29.08.2016 - 15:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4674+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS KUTLAMASI

Aziz milletimizin, şanlı ordumuzla birlikte yazdığı büyük zaferin 94. yıldönümünü kutlamanın heyecanı içerisindeyiz.
30 Ağustos 1922'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz ile birlikte, işgal altındaki vatan toprakları düşmandan kurtarılmış ve tarihten silinmek istenen milletimiz genci yaşlısı, kadını erkeği, doğulusu batılısı hep birlikte istiklaline sahip çıkarak, hak ettiği büyük zaferi kazanmıştır.   Dumlupınar'da kazanılan bu büyük zafer, Milletimizin bağımsız ve hür olarak bir arada yaşama iradesini ortaya koyduğu en önemli kilometre taşlarından biri olmuş, bu zaferle birlikte Cumhuriyetin temelleri atılmıştır.   Bugün bizlere düşen görev yokluklar içerisinde kazanılan bu vatan topraklarına ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Ülkemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Asırlardır barış içerisinde yaşayan milletimizin, birlik ve beraberliğine içeriden ve dışarıdan zarar vermek isteyenlere karşı tek vücut olarak gerekli dersi vermektir. Birbirimize kenetlendiğimiz sürece, devletimiz milletiyle birlikte geleceğe umutla bakacak ve yoluna güvenle devam edecektir.   Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın, tarihi zaferlerle dolu ordumuzun Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.  
Aziz milletimizin, şanlı ordumuzla birlikte yazdığı büyük zaferin 94. yıldönümünü kutlamanın heyecanı içerisindeyiz.

30 Ağustos 1922'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz ile birlikte, işgal altındaki vatan toprakları düşmandan kurtarılmış ve tarihten silinmek istenen milletimiz genci yaşlısı, kadını erkeği, doğulusu batılısı hep birlikte istiklaline sahip çıkarak, hak ettiği büyük zaferi kazanmıştır.

 

Dumlupınar'da kazanılan bu büyük zafer, Milletimizin bağımsız ve hür olarak bir arada yaşama iradesini ortaya koyduğu en önemli kilometre taşlarından biri olmuş, bu zaferle birlikte Cumhuriyetin temelleri atılmıştır.

 

Bugün bizlere düşen görev yokluklar içerisinde kazanılan bu vatan topraklarına ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Ülkemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Asırlardır barış içerisinde yaşayan milletimizin, birlik ve beraberliğine içeriden ve dışarıdan zarar vermek isteyenlere karşı tek vücut olarak gerekli dersi vermektir. Birbirimize kenetlendiğimiz sürece, devletimiz milletiyle birlikte geleceğe umutla bakacak ve yoluna güvenle devam edecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın, tarihi zaferlerle dolu ordumuzun Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.