VALİ ŞERİF YILMAZ'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 18.06.2016 - 14:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4200+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Babalar günü dolaysıyla kutlama mesajı yayınladı. Şerif, bütün babalara Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diledi.
Toplumun temeli ailenin en önemli yapı taşlarından olan, üstlenmiş oldukları sorumlulukları ile aile fertlerinin huzuru ve mutluluğu için var güçleriyle çalışan babaların bu özel gününü kutluyorum.   Hayata gözlerimizi açtığımız andan itibaren, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ihtiyaç duyduğumuz anlarda bizlerin yanında olan, babalarımıza her zaman şükran borçluyuz.   Onların üstlenmiş oldukları görev gerçekten çok önemlidir. Çünkü toplumların şekillenmesindeki en önemli görev ailelere düşmektedir. Aileleri oluşturan bireyler huzurlu olursa toplumlar da huzurlu olacaktır. Babalar da ailelerinin huzuru için üstlenmiş oldukları bu misyonu büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Çocuklarını geleceğe hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.   Bugün bizlere düşen babalarımıza karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Onlara hayatın her anında gerekli saygı ve sevgiyi göstererek ihtiyaç duydukları anlarda yanlarında olmaktır. Bizlerle gülen, bizlerle ağlayan babalarımızın mutluluğunu daim kılmak için ailemize, devletimize ve milletimize hayırlı bir birey olmak için gayret sarf etmektir.   Bu duygu ve düşüncelerle bütün babaların Babalar Gününü kutluyor, Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.  
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Babalar günü dolaysıyla kutlama mesajı yayınladı. Şerif, bütün babalara Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diledi.

Toplumun temeli ailenin en önemli yapı taşlarından olan, üstlenmiş oldukları sorumlulukları ile aile fertlerinin huzuru ve mutluluğu için var güçleriyle çalışan babaların bu özel gününü kutluyorum.

 

Hayata gözlerimizi açtığımız andan itibaren, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ihtiyaç duyduğumuz anlarda bizlerin yanında olan, babalarımıza her zaman şükran borçluyuz.

 

Onların üstlenmiş oldukları görev gerçekten çok önemlidir. Çünkü toplumların şekillenmesindeki en önemli görev ailelere düşmektedir. Aileleri oluşturan bireyler huzurlu olursa toplumlar da huzurlu olacaktır. Babalar da ailelerinin huzuru için üstlenmiş oldukları bu misyonu büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Çocuklarını geleceğe hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

 

Bugün bizlere düşen babalarımıza karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Onlara hayatın her anında gerekli saygı ve sevgiyi göstererek ihtiyaç duydukları anlarda yanlarında olmaktır. Bizlerle gülen, bizlerle ağlayan babalarımızın mutluluğunu daim kılmak için ailemize, devletimize ve milletimize hayırlı bir birey olmak için gayret sarf etmektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün babaların Babalar Gününü kutluyor, Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.