VALİ SPORCU GENÇLERİN BAYRAMINI KUTLADI

YAŞAM 19.05.2020 - 14:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3069+ kez okundu.
 

VALİ SPORCU GENÇLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Vali Hasan Şıldak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sporcu video konferans ile gençlerin bayramını kutladı
Vali Hasan Şıldak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla video konferans ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda İlimizi başarıyla temsil eden  sporcu gençler,  antrenör, öğretmen ve gençlik liderleri ile bir araya geldi.   Valilik makamından gerçekleştirdiği video konferansta Vali Hasan Şıldak, gençlerimizin bayramını kutlayarak, kendileriyle İlimizde yürütülen gençlere yönelik çalışmalar ve spor  faaliyetleri hakkında değerlendirmede bulundu.   Koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferans ile bayramı kutladıklarını ifade eden Vali Şıldak, “İnşallah bu salgını vatandaşımızın desteği ile en kısa zamanda atlatırız ve bayramlarımızı sağlık içinde yine meydanlarda sokakalarda daha da coşkulu bir şekilde kutlarız” temennisinde bulundu. Vali Hasan Şıldak, video konferans ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Atletizm, Badminton, Basketbol, Futbol, Güreş, Halk Oyunu, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme dallarıyla uğraşan sporcular, antrenörler, öğretmenler ve gençlik liderleriyle bir araya geldi. 
Vali Hasan Şıldak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sporcu video konferans ile gençlerin bayramını kutladı

Vali Hasan Şıldak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla video konferans ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda İlimizi başarıyla temsil eden  sporcu gençler,  antrenör, öğretmen ve gençlik liderleri ile bir araya geldi.
 
Valilik makamından gerçekleştirdiği video konferansta Vali Hasan Şıldak, gençlerimizin bayramını kutlayarak, kendileriyle İlimizde yürütülen gençlere yönelik çalışmalar ve spor  faaliyetleri hakkında değerlendirmede bulundu.
 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferans ile bayramı kutladıklarını ifade eden Vali Şıldak, “İnşallah bu salgını vatandaşımızın desteği ile en kısa zamanda atlatırız ve bayramlarımızı sağlık içinde yine meydanlarda sokakalarda daha da coşkulu bir şekilde kutlarız” temennisinde bulundu.

Vali Hasan Şıldak, video konferans ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Atletizm, Badminton, Basketbol, Futbol, Güreş, Halk Oyunu, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme dallarıyla uğraşan sporcular, antrenörler, öğretmenler ve gençlik liderleriyle bir araya geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.