VALİ VATANDAŞLAR İLE BAYRAMLAŞTI VE ŞEHİTLİĞİ ZİYERET ETTİ

GÜNDEM 24.05.2020 - 19:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3673+ kez okundu.
 

VALİ VATANDAŞLAR İLE BAYRAMLAŞTI VE ŞEHİTLİĞİ ZİYERET ETTİ

Burdur valisi Hasan Şildak, Bayramın birinci günü 65 yaşındaki sokakta olan vatandaşlar ile görevliler ile şehitlikteki ana ve babaların yanı sıra şehitlik ziyaretinde bulundu.
Vali Hasan Şıldak, halkımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için görevi başında olan İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü birimleri ile yol uygulama noktaları, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan personeli ziyaret ederek Bayramlarını kutladı, personele teşekkür etti.  Ziyaretlerinin ardından Şehitliğe geçen Vali Şıldak, aziz Şehitlerimizi kabirleri başında dualarla andı.  Vali Şıldak, ayrıca bugün 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamsından muaf olmaları dolayısıyla yürüyüş mesafesi ile sınırlı olmak üzere dışarıda bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşların bayramını kutladı, onlarla sohbet etti, küçük hediyeler sundu.   Ziyareti sırasında bayramlarını kutladığı personele, özveriyle yürüttükleri görevleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Şıldak, sokağa çıkma kısıtlamsının 2'inci gününde uygulanan tedbirler ve genel durumla ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.  Vali Şıldak'a ziyaretleri sırasında İl Jandarma Komutanı J.Alb. Orhan Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik eşlik ettiler.  
Burdur valisi Hasan Şildak, Bayramın birinci günü 65 yaşındaki sokakta olan vatandaşlar ile görevliler ile şehitlikteki ana ve babaların yanı sıra şehitlik ziyaretinde bulundu.

Vali Hasan Şıldak, halkımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için görevi başında olan İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü birimleri ile yol uygulama noktaları, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan personeli ziyaret ederek Bayramlarını kutladı, personele teşekkür etti. 

Ziyaretlerinin ardından Şehitliğe geçen Vali Şıldak, aziz Şehitlerimizi kabirleri başında dualarla andı. 

Vali Şıldak, ayrıca bugün 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamsından muaf olmaları dolayısıyla yürüyüş mesafesi ile sınırlı olmak üzere dışarıda bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşların bayramını kutladı, onlarla sohbet etti, küçük hediyeler sundu.  

Ziyareti sırasında bayramlarını kutladığı personele, özveriyle yürüttükleri görevleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Şıldak, sokağa çıkma kısıtlamsının 2'inci gününde uygulanan tedbirler ve genel durumla ilgili birim amirlerinden bilgi aldı. 

Vali Şıldak'a ziyaretleri sırasında İl Jandarma Komutanı J.Alb. Orhan Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik eşlik ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.