VALİ YILMAZ’A OĞUZHAN SPOR’DAN ZİYARET

SPOR 10.08.2017 - 17:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4496+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ’A OĞUZHAN SPOR’DAN ZİYARET

Vali Şerif Yılmaz, Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çetiner ve yönetimini kabul etti.
Burdur Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor’un son genel kurulunda Başkanlığa seçilen Hüseyin Çetiner ve yönetimi Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulunarak, göreve geldikten sonra ki yaptıkları çalışmaları kendisiyle paylaştılar. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Vali Yılmaz ziyaretleri dolayısıyla Başkan Çetiner ve yönetimine teşekkür ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette Kulüp Başkanı Çetiner’in beraberinde Asbaşkan Emin Çalışkan, Genel Sekreter Ahmet Durgut, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsamettin Talay, Celal Korkmaz, Muhammet Yaman, Hilmi Oktay, Gökhan Topay, Şuayip Öztaş ve Gültekin Acar yer aldı. Başkan Çetiner yeni sezon öncesi, geçen yıl bir galibiyetle kaçırdıkları 3. lig şansını bu yıl gerçekleştirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Bu yılda hedeflerinin BAL ligini şampiyon tamamlayarak, play-off'ta alacağımız bir galibiyetle 3. lig hedefine ulaşmayı istediklerini ifade eden Başkan, bu hedef doğrultusunda takımı oluşturduklarını söyledi. Vali Yılmaz’da yeni sezon öncesi Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor takımına ve yönetimine başarılar dileyerek, iyi bir sezon geçirerek inşallah koydukları 3. Lig hedefine bu yıl ulaşırlar diyerek başarılar diledi. Dün Gölhisar ilçesi ziyaretinde yeni sezon öncesi centilmenliğe vurgu yapan Vali Yılmaz, Bucak Oğuzhan Spor yöneticilerinden de ilimize gelecek takımlara yakışır bir şekilde ev sahipliği yapmalarını isteyerek, gerek yöneticiler, gerekse oyuncular, gerekse taraftarlar olarak yeni sezonda ilçelerimize ve ilimize yakışır bir şekilde müsabakaların oynanmasını sağlayarak, hem sportif başarı açısından hemde fair play açısından iyi bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu. Başkan ve yönetiminden bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.   
Vali Şerif Yılmaz, Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çetiner ve yönetimini kabul etti.

Burdur Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor’un son genel kurulunda Başkanlığa seçilen Hüseyin Çetiner ve yönetimi Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulunarak, göreve geldikten sonra ki yaptıkları çalışmaları kendisiyle paylaştılar.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Vali Yılmaz ziyaretleri dolayısıyla Başkan Çetiner ve yönetimine teşekkür ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette Kulüp Başkanı Çetiner’in beraberinde Asbaşkan Emin Çalışkan, Genel Sekreter Ahmet Durgut, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsamettin Talay, Celal Korkmaz, Muhammet Yaman, Hilmi Oktay, Gökhan Topay, Şuayip Öztaş ve Gültekin Acar yer aldı.

Başkan Çetiner yeni sezon öncesi, geçen yıl bir galibiyetle kaçırdıkları 3. lig şansını bu yıl gerçekleştirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Bu yılda hedeflerinin BAL ligini şampiyon tamamlayarak, play-off'ta alacağımız bir galibiyetle 3. lig hedefine ulaşmayı istediklerini ifade eden Başkan, bu hedef doğrultusunda takımı oluşturduklarını söyledi.

Vali Yılmaz’da yeni sezon öncesi Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor takımına ve yönetimine başarılar dileyerek, iyi bir sezon geçirerek inşallah koydukları 3. Lig hedefine bu yıl ulaşırlar diyerek başarılar diledi. Dün Gölhisar ilçesi ziyaretinde yeni sezon öncesi centilmenliğe vurgu yapan Vali Yılmaz, Bucak Oğuzhan Spor yöneticilerinden de ilimize gelecek takımlara yakışır bir şekilde ev sahipliği yapmalarını isteyerek, gerek yöneticiler, gerekse oyuncular, gerekse taraftarlar olarak yeni sezonda ilçelerimize ve ilimize yakışır bir şekilde müsabakaların oynanmasını sağlayarak, hem sportif başarı açısından hemde fair play açısından iyi bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu. Başkan ve yönetiminden bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.