VALİ YILMAZ KÖY DÜĞÜNÜ'NE KATILDI

25.09.2016 - 10:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3686+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ KÖY DÜĞÜNÜ'NE KATILDI

Vali Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli Merve ve Hüseyin'in düğününe katıldı.
Vali Şerif Yılmaz, Yassıgüme Köyü Muhtarı Şahin Abbak’ın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışan kızı Merve Abbak’ın düğününe katıldı. Vali Şerif Yılmaz bir köy düğününe katılarak Vali olarak vatandaşın yanındayım mesajı verdi.   Yassıgüme Köyünde yapılan düğünde Muhtar Şahin Abbak’a hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışan Merve ve Hüseyin çiftiyle hatıra fotoğrafı çektirerek kendilerini tebrik etti.   Vali Yılmaz’a katıldığı düğünde vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu. Yassıgüme köyünde vatandaşlarla sohbeti sırasında sorunlar konusunda bilgi aldı tarım ve hayvancılık alanında üreticinin sorunu olup olmadığı konusunda yapılması gerekenler sohbet konusu oldu.   Düğüne Vali Yılmaz’la birlikte, Vali Yardımcısı Ali Uysal, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak ve İl Genel Meclis Üyesi Ali Evren katıldı.   
Vali Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli Merve ve Hüseyin'in düğününe katıldı.

Vali Şerif Yılmaz, Yassıgüme Köyü Muhtarı Şahin Abbak’ın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışan kızı Merve Abbak’ın düğününe katıldı. Vali Şerif Yılmaz bir köy düğününe katılarak Vali olarak vatandaşın yanındayım mesajı verdi.


 
Yassıgüme Köyünde yapılan düğünde Muhtar Şahin Abbak’a hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışan Merve ve Hüseyin çiftiyle hatıra fotoğrafı çektirerek kendilerini tebrik etti.


 
Vali Yılmaz’a katıldığı düğünde vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu. Yassıgüme köyünde vatandaşlarla sohbeti sırasında sorunlar konusunda bilgi aldı tarım ve hayvancılık alanında üreticinin sorunu olup olmadığı konusunda yapılması gerekenler sohbet konusu oldu.


 
Düğüne Vali Yılmaz’la birlikte, Vali Yardımcısı Ali Uysal, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak ve İl Genel Meclis Üyesi Ali Evren katıldı. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.